Следва

Да или не на пуловер през лятото

Б като Библия - Б като Блог

Tези страхотни сандали са част от колекцията на Burberry resort 2012. Отрихме лесен начин да си направиш подобни
на тях с подръчни средства, на по-ниска цена и половин година по-рано...

All fashion преди 12 години

Панделка на гърба

Syrup е японски тийн лейбъл, а роклята с панделка на тила е от лятната им колекция. Видяхме я в каталога на марката и веднага се влюбихме в идеята да прибавим панделка на гърба на обикновен топ, за да го превърнем в една идея по-вълнуваща дреха.

По същия начин панделката на гърба може да бъде под формата на колан, завързан отзад или да е кацнала на върха на дълга плитка. При всички случаи внася момичешка романтика, която е полезна поне три пъти месечно.

via Miss Moss

Плисе, каре и парка



Малко смелата комбинация между рокля на плисета, карирана риза и парка всъщност е страхотна и е просто идеална за по-хладни летни дни или вечери край морето.

via Sincerely, Jules

Вдъхновение от Burberry



Тези страхотни сандали са част от колекцията на Burberry resort 2012. Отрихме лесен начин да си направиш подобни на тях с подръчни средства, на по-ниска цена и половин година преди да ги видиш на пазара.



Трябват ти чифт семпли сандали, малко мъниста, конец и свободно време. Ето на кратко как се случва всичко:





via A Pair and a Spare

Погледът на Туиги



Популярният грим на модната икона от 60-те се оказва не толкова сложен за постигане, ако има кой да ти послужи за точен пример. Както виждаш ти трябват само течна очна линия, с която да очертаеш окото отгоре и долния ред мигли и спирала, с която да завършиш. Погледни снимките за повече яснота.





via A Beautiful Mess

Как да носим масивни бижута



Харесваме много ярки масивни бижута, носени с неутрални цветове като комбинацията тук. Цветовете са просто страхотно съчетани.

Колкото до този аутфит, бихме променили ширината на панталоните, може би по-тесен модел би стоял по-добре.

via Face Hunter

More from View Sofia

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.