Следва

Must have: Интернационален тишърт без ръкави

Край на конкурса "Моите любими бели неща". ПОБЕДИТЕЛЯТ

Като подобаващ финал на най-летния месец в годината дойде и краят на поредния ни моден конкурс "Моите ...

Fashion преди 12 години

Като подобаващ финал на най-летния месец в годината дойде и краят на поредния ни моден конкурс "Моите любими 5 бели неща", който трябваше да извади от гардероба ти най-снежното бяло и най-старите спомени за него, защото наградата си заслужава. Да, каква награда само! Точно когато вече се разголваш по секси тен, имаш и уникалният подарък, който задължително върви с него - бели, ама много бели зъби.

Задачата беше вълнуваща и не изискваше от теб особени усилия, само умения в стайлинга и подбора на дрехи, аксесоари и други красиви неща, и те накарахме да си спомниш за най-любимите ти от тях в бяло.

На редакционната поща получихме огромно количество снимки и писма, които селектирахме на финал до най-добрите или тези, които са се представили отлично с чудна презентация, вдъхновяващи бели неща и смислени аргументи за това защо ги наричат любими.

С едно мъжко участие на финал и още интригуващи женски, завършихме поредния летен конкурс на ViewSofia. Наградата, а именно белите като сняг зъби, е осигурена от една от топ-клиниките на София - Panov and Co на д-р Павел Панов и включва професионално избелване с великолепен резултат.



И тъй като накрая все на нас се пада трудната задача да изберем един-единствен победител, нашият редакторски екип в състав - главен редактор и двама модни редактори решиха по критериите готини, практични и такива, които можем да носим всеки сезон неща, определихме наградата да получи Ива Петкова.

Виж отново любимите бели неща на Ива, а от нас очаквай репортаж от получаването на наградата.
 

More Fashion