Следва

Пуловер на шведските любимци COS сред находките на ViewSofia Shop

Най-после! Versace за H&M се случи. Резултатът - една много добра колекция

Подгряваха ни от много време, но колаборацията на Донатела Версаче и H&M е вече факт, който миналата нощ и...

All fashion преди 12 години

Подгряваха ни от много време, но колаборацията на Донатела Версаче и H&M е вече факт, който миналата нощ и двата силни лейбъла отпразнуваха уникално с красиви гости и ревю. И за да е грандиозно и силно градско, всичко се случи в специално проектирана сграда на река Хъдсън в Ню Йорк.

Пишем шестица на елегантната Ума Търман заради сакото с три четвърт ръкави. На любимата момичешка звезда Блейк Лайвли, заради черно белия контраст и разбира се, на Донатела Версаче в нейно еблематично произведение.

Сред уникално красивите гости на вечерта бяха и Джесика Алба, Дженифър Хъдсън, Селма Блеър.

Аби Лии, Дафне Джи, Наташа Поли, Линдзи Уиксън и Шон О’Прaй бяха тези, които разхождаха моделите на чисто новата силна колаборация по подиума на фона на култови парчета, създадени специално за това ексклузивно шоу.



Шоуто бе последвано от афтър парти, в което взеха участие и специалните гости на Донатела Версаче, Принс и Ники Минаж.



Колекцията ще се продава в около 300 магазина в цял свят, както и онлайн, от 17 ноември, казваме ти, за да си  подготвен. Моделите на Донатела за H&M не бягат никак от знаковите за италианския лейбъл детайли и дрехи. Има ги драпираните рокли, металните елементи, златните копчета, многоцветните рокли и като цяло присъства и усещането за нещо специално, за лукс.

Тази колекция определено е по-добра от последната силно обсъждана колаборация с дизайнера на Lanvin Албер Елбаз, поне от видяното дотук, защото е страшно ефектна, без да изглежда напънато, а почеркът на Донатела се разпознава на мига. И с удоволствие бихме попълнили гардероба си с една рокля Versace for H&M.

И все пак, ти какво мислиш, сподели ни откровено?
 

More All fashion