Следва

TOM FORD VIOLET BLONDE - само името му те обгръща в красота

Editors' choice – Мисия Съвършена кожа. Или как работи MATRICIUM

Така започна разказът на първата от нас, опитала изключителния продукт на BIODERMA – MATRICIUM, точно преди...

Hair преди 12 години

Ампулите приличат на шишенца за детска игра. Съдържат вълшебна течност, подобна на вода...

Така започна разказът на първата от нас, опитала изключителния продукт на BIODERMA – MATRICIUM, точно преди и другите 3 да опитат защо кутията в червена опаковка с точно 30 миниатюрни шишенца, всяко с двойна доза красота, заключена в него, е нещото, за което всеки ден благодарим на напредъка на технологиите, на науката, на уменията на водещите дерматологични фирми в света.

Комплектът на френската марка се произнася Матрициум, продава се в добрите аптеки и 4 седмици след като ни бе предоставен за тест в офиса, смеем да твърдим, че е най-доброто на пазара на дерматологична козметика в момента.

Какво се случи, докато използвахме продукта и какво продължава да се случва и след като изразходвахме всичките 30 ампули, чети в „пациентския” ни разказ по-надолу.

А ето и няколкото важни факта за продукта, които е добре да се запомнят преди това. След това се повтарят като мантра. Ще се убедиш сама.

Името на най-новото дерматологично откритие на BIODERMA, създадено да направи кожата ни отново като на 20, е МATRICIUM, а раждането му стана възможно след 14 години изследвания, от 50 изследователи, след 74 специални научни изследвания. Четиринадесет години, 50 отделни специалисти, 74 изследвания!

Хранителната среда на МАTRICIUM е създадена със специална грижа и много любов към всяка кожа и се състои от невероятно богатство от аминокиселини, минерални соли, нуклеотиди, пептиди и още много микроелементи, които възстановят физиологичния баланс така, както природата го е създала. Верен на природата, близък до нея, абсолютно натурален продукт!

Истински еликсир за: кожа, променена от времето /стареене, лекарства, хормони/; за кожа, подложена на всички вредни фактори наоколо /стрес, замърсяване, ултравиолетови лъчи, дим/; за кожа, подложена и променена от естетични процедури, в това число дермабразио, лазер, пилинг. Всяка кожа на практика има нужда и понася великолепно продукта. 100% approved by skin!

Какво точно се случва на практика, какво усещаш и какъв е начинът на кожата да каже Благодаря, чети в нашия четворен разказ от 1 лице, единствено число.

Елена, 41 г

„ Ампулите приличат на шишенца за детска игра. Съдържат вълшебна течност, подобна на вода... Важно е да се знае, че продуктът е много лесен за употреба.

Отвъртането на капачето става с едно леко движение, нанасяш половината от течността в ампулата върху лицето и шията, после захлупваш с обратната страна на капачето, за да се съхрани остатъка от дозата за вечерното нанасяне. При мен поставянето на продукта следваше следния режим: сутрин след почистване на кожата и преди обичайния хидратант, вечер – след почистване и преди обичайния ми нощен крем.

Въпреки че ампулката изглежда малка, вътре има доста много течност, прозрачна, без мирис, без цвят, силно наподобяваща обикновена вода, която е съвсем достатъчна за обилно разнасяне по цялото лице и шия, дори и деколте така, както е предвидено – два пъти на ден. Резултатът при мен настъпи постепенно, леко, почти неусетно.

Първо, подобри се чувствително тургура на кожата, чувството за мекота и реакция при натиск, при докосване или т.нар. реактивност.

Второ, започна избистряне на тена, както и намаляване интензивността на хиперпигментацията, и то при доста обременена като степен на пигментация кожа.


Интересното е, че ефектът продължава и до този момент, сякаш продължавам да нанасям медикамента, а не е така. Последната ампула сложих преди повече от 10 дни, а кожата все още видимо подобрява вида си, тушират се фините линии и бръчки, продължава изсветляването. Това изяснява и препоръките за ползване на МATRICIUM – през около 2 месеца, 4 пъти в годината. Продуктът е изумителен. Препоръчвам го на всички. Това, което се предлага в тези 30 малки контейнерчета заслужава цената си до последната стотинка”.

Мария, 25 г

„Разкошен продукт. Още през първите няколко дни се усеща съществена разлика в релефа на кожата, при мен специално стана по-гладка, черните точки от Т-зоната изчезнаха, а пъпчиците се изсушиха като с магическа пръчка, буквално след първия ден, с може би второто нанасяне. Кожата определено е обновена и много по-чиста от преди, сякаш свети отвътре. Усетих лек мирис, който е характерен за продукта, но по никакъв начин не е неприятен или дразнещ”.

Гергана, 35 г

„Текстурата на МATRICIUM е прозрачна и леко гелеобразна; бързо попива в кожата и служи като идеална база за грим. Няма аромат на парфюм, продуктът е напълно неутрален. Лично аз наблюдавам известно излющване на повърхностния слой и иззглаждане на фините линии, което много ме радва. Поставям по капчица и върху ръцете си, когато нанасям сутрин и вечер, те също се чувстват прекрасно от това.”

Капка, 30

„МATRICIUM попива много добре, като ми дава усещането за „нахранена” кожа. Усещам кожата си много по-стегната и еластична от преди. Имах петънца по кожата, които доста избледняха. Самият тен е равен, бистър и здрав. При мен има продължаващо действие от продукта и след като го свърших. Сякаш кожата е програмирано по невидим начин да продължи да се „поправя” и след като последната капка МATRICIUM е нанесена. Страхотен продукт, за аналог на който лично аз не се сещам”.

Остава само да спазим вълшебната формула - 1 доза x 2 дневно x 1 месец x 4 пъти в годината и кожата ни вече знае смисъла на думата Благодаря!

Изключителен продукт, който препоръчваме горещо, истински Must-have на този толкова капризен сезон. Пиши ни после, интересно ни е дали и ти ще мислиш като нас?

Сподели своите впечатления и ни пиши на редакционния мейл [email protected] до 18 декември, защото трима от всички, изпратили ни мнение, ще спечелят по една опаковка MATRICIUM, достатъчна за 1 месец терапия!
 

More Hair