Следва

Б като Библия, Б като Блог

Тери Ричардсън не спира със сексуалните провокации. Негов кадър се появи в Туитър

Всички сме наясно, че Тери Ричърдсън е скандален, но не прекалява ли вече с постоянните демонстрации на този...

All fashion преди 12 години

Всички сме наясно, че Тери Ричърдсън е скандален, но не прекалява ли вече с постоянните демонстрации на този свой взеизвестен образ?!

Попаднахме на кадър в twitter, където позира с банда модели и ако за Тери това е просто един ден в офиса, то за всички останали може да се нарече сексуален тормоз.

Докато момчетата от снимката позират с бельо на Diesel, главният участник е със свалени панталони и въпреки че ръката му крие голяма част от виновника за скандалния му имидж, позата е достатъчно провокативна. Още не е ясно кога е заснет фотоса, защото Ричърдсън и Diesel работят заедно от години.

Искрено се надяваме моделите да са навършили пълнолетие, а и самият Тери обеща да работи само с пораснали момичета и момчета, защото след секс аферите му, известни всекиму, законово топ фотографът е доста уязвим.

Рие Расмусен и Джейми Пек, част от сексуално изтормозените модели, директно обвиниха гуруто за унизително държание към слабия пол, дори разказаха как се е събличал пред тях, по незнайни причини.

Явно голотата не е проблем за Ричърдсън, но за всички около него, както и за нас, това си е направо грозно, макар и да не съзираме нищо скрито под очевидната забава, която струи от адски смешния кадър.



 

More All fashion