Следва

Шаран на Никулден

ViewSofia на 5 години с пет абсолютни модни фетиша. Изненадай ни от сърце и можеш да спечелиш един от великолепните подаръци

Вю София съвсем скоро става на 5! Пет години, пет по 365 24-часови емоции, въртележки, радости, проблеми...

Стил преди 12 години

Вю София съвсем скоро става на 5! Пет години, пет по 365 24-часови емоции, въртележки, радости, проблеми, кризи и възходи, и всичко, което може да се случи в ужасно наситения и вълшебно интересен 5-годишен живот на една от най-успешните медии в България.

Обръщаме глава назад, казвайки си, о, Боже, това са много години и започваме да си припомняме...

В първата си годинка научихме първите важни срички и започнахме да разбираме какво ни казва света и какво иска да чуе от вас. На 1 година ViewSofia имаше близо 1000 статии в съдържанието си, екип от влюбени в работата си млади хора и повече от сто рекламодатели.

Тогава се роди и бебето - Sofia Street Style - първият и най-добър сайт за улична мода в България. Такива сайтове тогава имаше в целия свят, само не и у нас, ние бяхме най-смелите.

Във втората си година започнахме да ставаме все по-забавни, подкрепяни страхотно в това си начинание от страхотната обратна връзка с ежедневно растящия брой читатели.

Ясно заявихме какво харесваме и какво не и не изневерихме на собствения си аршин нито за миг. На 2 години ViewSofia стартира някои от най-емблематичните си рубрики и патентова любимата си класация, единствената и отново най-смела в България - 50-те най-красиви българи за годината, в която красотата има съвсем различно измерение от ботокс, силикон и пудра. Тогава обявихме и първите двама най-красиви в България, избрани от читателите - Диляна Попова и Графа.

Почти веднага след това дойде и идеята за съвсем малкото ни братче, сайтът на много младите хора, които имат страшна нужда да им бъде припомняно ежедневно и с много обич какво е стил - Teen View Sofia.

На три годинки не ни изпратиха в детската градина защото знаехме много и защото нямахме време да спим следобеден сън. Напротив, сами пеехме и песничката си за лека нощ, защото беше криза и защото знаехме невероятната магия да разчиташ на себе си и да можеш толкова много работи на такава крехка възраст. ViewSofia и другите й две онлайн издания за 3 години вече бяха създали работеща група с ясното послание за много работа, много любов, великолепен стил и истински добър вкус.

На четири годинки познавахме всички препятствия, и умеехме да ги прескачаме с лекота и грация. ViewSofia се разпознаваше отдалеч, благодарение на неповторимия маниер и на повече от 5 хиляди статии в съдържанието си. Да четеш се превърна в удоволствието, което си открадваш в обедната почивка, между оперативките на шефовете или вечер, когато имаш най-много време за себе си.

С отбелязването на тези 4 много важни години, ViewSofia раздаде на читателите си подаръци за над 4000 лева и почерпи щедро с много стил.

Днес, в началото на декември 2011-та, тържествено навършваме и предстои да отбележим своите пет зрели, кръгли години. Цяла петилетка. Като едни щастливи рожденици, малко преди да духнем свещичките и да си пожелаем нещо, искаме да ти кажем, че любовта за тези 5 години към това, което правим, беше най-важното нещо за нас.

Обожаваме това, което правим и, надяваме се, това личи във всеки един ред и във всяка снимка от тези, които подаряваме безспирно на читателите си всеки ден. Включително и в грешките. А най-важното е, че не спираме да обичаме, понякога като влюбени тийнейджъри, друг път като достолепни господа, но винаги.

И понеже няма как да минем освен без мъничко равносметка на пътя, който сме изминали дотук, и без идея за толкова важното НАПРЕД, ето за какво ще продължаваме да се борим и през следващите пет години:

- Ще продължим да предаваме директно от мястото на събитието от всички наистина важни модни и стилистични форуми по света. View Sofia е единствената българска медия, която е акредитирана за Седмиците на Модата в Лондон, Милано, Париж.

- Ще продължим да заявяваме и защитаваме ясната си авторската си позиция. View Sofia никога не си е позволявала да подценява читателите си, на които дължим голяма част от постигнатото дотук. За тези 5 години ViewSofia допринесе за рекламата и популяризирането на истински качествените онлайн медии и има великолепна читателска аудитория, в която присъстват и хора, които живеят в най-отдалечените кътчета на света. Гордеем се и ще продължим да го правим с толерантността и търпимостта си, с динамиката и качеството на обновяване на съдържанието си и с отликата си от всички останали "женски" сайтове у нас.

ViewSofia първа потърси и ще го прави и занапред, личен контакт с аудиторията си, и за тези години можем да се похвали с най-смислените, добре аргументирани и целенасочени коментари в интернет пространството ни, голяма от тях - положителни и градивни.

И затова знаем кого точно трябва да почерпим днес - теб, Скъпи наш, ЧИТАТЕЛЮ!

Отново имаме подаръци, с риск да станем скучни, но сме си признавали и преди - обичаме да подаряваме повече, отколкото на нас да ни подаряват. Просто така сме устроени.

Ето кои са нашите 5 и повече, истински фетиши, истински мечти. Така, както го заслужава нашата почти предучилищна възраст.



Перлата в короната! Кашмирено палто тип халат с лисича яка, специален подарък с етикет , от най-новата колекция на марката /благодарим за отзивчивостта на колегите от и отново ги поздравяваме с 60-годешния юбилей/, в цветя на много нежен тъмен шоколад, и със стандартен М размер /42 ит/, на стойност 1640 лева.

Виж предложенията на SofiaStreetStyle:

Деним, коприна и кашмир

Черно с ярък акцент

Simply Friday


Руска зима

Палтото фетиш

Ретро вдъхновение





Бюти Blockbuster на Estee Lauder от новогодишната колекция декоративна козметика на марката, невероятно бoгатство от първокласен грим на обща стойност 1000 лева.



Бельото фетиш на Николай Божилов, носено от Лили Коул и Хелена Кристенсен и наградено с първа награда на Triumph Inspiration Award 2010-та в комплект не с какво да е, а с пет бутилки от най-луксозното шампанско Moët&Chandon за специални вечери.



Пълен годишен абонамент за първокласно фризьорско обслужване
в салони „Арлет” при един от фантастичните коафьори на София - Григорий Кюлев - Гого.



Пет невероятни парфюмни аромата, истински икони, чиито ухания можеш да използваш според настроението и повода. Сред тях най-доброто от Givenchy, Chanel, Armani, Lancome, Cacharel.

По един подарък и по-точно комплект от изящни подаръци за всяка година, в която се наслаждавахме на това, което правим заедно.

Условието, за да си сред онези с шанс да бъдат "подарени" е:


Поздрави ни по свой начин, такъв, какъвто идва от сърцето, може да е най-нестандартният и уникален, може да е най-простичкият. Ако искаш, ни направи серенада, напиши ни любовно писмо, донеси ни го, ако искаш, лично. Изпрати ни рози, бонбони или избери за нас музикално парче по радиото, постарай се, помисли за нас с онази енергия, с която и ние мислим за теб, стани част, мъничка, но важна, от нашия успех и нашата заслужена гордост. И от нашата щедрост, разбира се.

Изпрати идеите си на [email protected] или до редакцията на адрес: ул. Хан Аспарух 61, ет.1

Следи View Sofia и Teen View Sofia, както и Sofia Street Style, също и страниците ни във фейсбук, за да разбереш за всички изненади, които сме ти подготвили, защото те предстоят съвсем скоро и са истински вълшебни.

Изпращай всичко на адреса [email protected] до 31 януари, а на 1 февруари (Виж защо удължихме срока за участие тук>>) ще обявим и кои пет от вас получават големите луксозни награди!

Пожелай ни нещо от сърце и се усмихни заедно с нас, тъй като първите пет годинки са най-сладки и важни.

И защото сме ги прекарали заедно и с удоволствието да имаш стил!

More from View Sofia

More Стил