Следва

На Коледа 20 жени с 20 подаръка от ViewSofia и ROC

Как действа MATRICIUM на BIODERMA, според читателите на ViewSofia

Когато те убеждаваме във възможностите на един продукт, ползван от нашата редакция с познавателна цел, винаги...

Hair преди 12 години

Когато те убеждаваме във възможностите на един продукт, ползван от нашата редакция с познавателна цел, винаги искаме и твоето мнениe. Когато ти споделихме преди време впечатленията си от изключителния MATRICIUM на Bioderma, ти обещахме, че за твоя откровен коментар ще получиш подарък.

Всяка от вас, която е използвала или чувала за специалното действие на продукта, трябваше да ни пише на редакционния мейл, а подаръкът е по една опаковка MATRICIUM, достатъчна за 1 месец терапия!

Сред десетките писма три дами споделиха от личния си опит за Матрициум и това как продуктът им е подействал във времето, в което са го ползвали, и спечелиха по една опаковка от фантастичния еликсир.

Ето какво показва и читателското мнение:

1. Екатерина Николова, 38
От София


Здравейте Дами:),

Много се радвам, че имам шанс да използвам отново Матрициум с вашия подарък, който много се надявам да спечеля.

Ползвала съм продукта и мога да кажа, че обожавам Матрициум за през нощта и съм изумена колко нежен и невъзпаляващ е към кожата ми.

Когато го нанеса преди лягане, на сутринта се събуждам с нова кожа - фините бръчици се заличени, а неравностите от белези от акне - изгладени. Освен това кожата не се дехидратира от него. Силно го препоръчвам на всеки, който иска по-гладка кожа със здравословен тен.

Прекрасен е и дано повече жени разберат за него чрез вас!

2. Таня Иванова, 41 години,
от София


Една приятелка ми препоръча Матрициум преди време, но аз леко не вярвах. Имах възможност да си купя нещо качествено един ден и реших все пак да го опитам, защото харесвам всичко на Биодерма. Още първата седмица усетих как кожата ми се „регенерира”.

MATRICIUM
прониква дълбоко в нея и я прави мека и по-бляскава. Най-хубавото е, че е подходящ и за нежна и раздразнителна кожа, каквато е моята, защото не съдържа химични съставки, които са непознати за кожата, а работи само с родствени. Ползвам продукта както сутрин, така и вечер.

Това е моят идеален ежедневен крем, който има и уникалната функция да изглажда. Кожата ми е гладка, хидратирана и защитена, а това е напълно достатъчно за да се чувствам добре.

Това мога да кажа и то съвсем отговорно, защото на мен ми подейства.

3. Гери Ненчева, 35 години
от Пловдив

За мен е удоволствие да споделя мнението си за Матрициум, защото съм го ползвала преди месец-два, една колежка в офиса ми даде от нейния.

Дълго време чаках да излезе продукт, на който мога да усетя действието веднага. Може да звучи нелепо, но това е моят критерий, дали един продукт работи или не. Използвам Матрициум вече точно месец и съм страшно доволна.

Усещам кожата си по-гладка, бръчките значително и видимо намаляха, а комплиментите за това как изглеждам все по-добре с всеки изминал ден не спират да валят. Най-хубавото е, че не остава по кожата, както другите кремове, а наистина усещам как действа на друго, по-дълбоко в кожата ниво. Матрициум няма мирис, безцветен е, прилича на гел като консистенция и затова си позволявам да го използвам преди да изляза, като го нанасям преди своя дневен крем. Кожата ми започна леко да се лющи, но под нея се появява още по-хубава.

Невероятен е, аз лично го препоръчвам на всяка жена, която ме попита какво използвам!
Поздрави на всички в редакцията!

Таня, Гери и Екатерина получват по една опаковак Матрициум, подарък от ViewSofia и Bioderma.

More Hair