Следва

Деница Атанасова, шефката на Галерията за модерно изкуство и съпруга на рекламния бос Красимир Гергов, чака второ дете

Мишел Хунцикер и Томазо Трусарди - любовта е лудост

Бившата съпруга на един от най-сладките италиански поп-певци - Ерос Рамацоти, Мишел Хунцикер, и наследникът...

People of art преди 12 години

Бившата съпруга на един от най-сладките италиански поп-певци - Ерос Рамацоти, Мишел Хунцикер, и наследникът на една от най-влиятелните модни къщи в Италия са в романтични отношения, за радост на колегите от Апенините.

Мишел, по-възрастна от Томазо с 6 години, в последно време скачаше от връзка във връзка, нито една от тях с особена значимост, и бе обърнала повече внимание на телевизионната си и артистична кариера. Томазо, син на Никола Трусарди, основателят на империята, който почина при инцидент преди 10-ина години, е спряган от мнозина за действителният управляващ на модната къща в момента.

Много хубав, синеок, несметно богат, страхотно перспективен - съвършеното попадение за Хунцикер. Припомняме, че Мишел е майка на дъщерята на Ерос - Аурора. Бракът им завърши драматично 4 години след сключването му през 1998, с голяма доза болка и депресия за поп-певеца.

Моделът успя да осребри известността си и стана една от най-популярните и високо платени телевизионни водещи в Италия.

По всичко личи, че атрактивната швейцарка отново е намерила точен човек в точен момент, още повече, че наскоро двамата са били засечени да излизат от огромното имение на фамилията в Бергамо, където са се срещнали с роднините Трусарди. От този момент двамата са неразделни.

Новогодишната нощ също е била важна за влюбените. В огромна компания в курорта Сен Мориц те са демонстрирали открито чувствата си.

Всяка любовна история между красиви, млади и много богати хора е фантастична. Ще следим и тази.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра