Следва

Финият седеф по ноктите на Блейк Лайвли. И ти можеш!

Продуктите MATRICIANE на BIODERMA и авангарадните бижута на Ливия Стоянова в Gama Design до 10 февруари

Не може да не си чувал за разкошния успех на българското дизайнерско дуо Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, които...

Beauty News преди 12 години

Не може да не си чувал за разкошния успех на българското дизайнерско дуо Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, които правят удивителни концептуални неща, обличат Лейди Гага и имат собствен couture лейбъл.

Миналата седмица в Gamma Design се случи една абсолютна френско-българска симбиоза. Главен виновник за това тричасово удоволствие с чудесна презентация бе новата антиейдж линия MATRICIANE на дермокозметичната комапания BIODERMA, които заедно с бижутата на лейбъл на Ливия и Ясен On aura tout vu направиха едно страхотно шоу в тесен, но подбран кръг гости, сред които Мартина Вачкова, Ирина Флорин, Рони и Вера от Sentimental Swingers, PR-ът на Столична община Галя Георгиева, гримьорът Слав Анастасов.

За да разкаже за „истинското бижу в колекцията на BIODERMA за 2012” – антиейдж гамата MATRICIANE, за чиито способности вече писахме в отделен материал, специално от Франция пристигна и Давид Дюран, мениджър стратегическо развитие в централата на марката.



On aura tout vu пък дефилираха пред гостите с ексклузивна колекция, подбрана специално за събитието. За нея и за успеха навън специално интервю за Вю София ще даде Ливия Стоянова, а всеки, който иска да види бижутата и продуктите от гамата MATRICIANE, ще може да го направи до 10 февруари в Gamma Design в София.
 

More Beauty News