Следва

Поклон пред невероятния глас и живот на Уитни Хюстън!

Петте любими парчета на Симо и Боги от БГ радио

Симпатичните раннобудни водещи на БГ РАДИО - Симо и Боги подредиха навръх рожденния си ден общата си плейлиста...

Music преди 12 години

Симпатичните раннобудни водещи на БГ РАДИО - Симо и Боги, днес отпразнуваха 10-годишния юбилей на сутрешното си шоу "Стартер".

Получили най-важното от своите почитатели, а именно висок слушателски интерес, последван през годините и от четири първи нагаради за "Най-добро комедийно и ток шоу в радио ефира", забавният тандем не може и да си мечтае за по-големи подаръци.

Усмихнатите водещи, по традиция се събраха със свои приятели и популярни лица да отпразнуват повода, а на нас оставиха задачката да поздравим за всеодайността - всичките им верни почитатели!

В нашата рубрика "Петте любими парчета на..." тази седмица своя общ плейлист ни споделиха "стартерите"  Симеон и Богдана.

1. Графа - Ванилия - Боги е избрала една от най прочувствените песни на Графа и за своя най-любима песен:



2. Robbie Williams ft. Nicole Kidman - Somethin Stupid  - беше предпочетена от Боги, сред хиляди други парчета, за да заеме място в класацията.



3. Белослава и Орлин Павлов - Всяка Година по същото време - това е общата песен на Боги и Симо и това не подлежи на повече обсъждания.



4. INXS - Never Tear Us Apart - е песента оглавяваща всички лични класации на Симеон



5. Summer Son - Texas - избра Симо за негова любима и за много очарователен край на плейлистата:
 



А за финал на плейлиста, Симо пожела на всички фенове на БГ радио животът им да бъде много емоционален и да им върви по музика!

Честити рожден ден на колегите от "Стартер" по БГ радио и от нас!
 

More Music