Следва

Днес си купихме - най-новото попълнение на ACNE

Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

Неведнъж сме се възхищавали на изящния вкус на мис Макартни

All fashion преди 12 години

Неведнъж сме се възхищавали на изящния вкус на мис Макартни.

Този път обаче тя тотално ни заплени с дълбоко син сатен, който бе избрала за партито си по случай излизането на новата й есенно-зимна колекция специално за вечерни облекла. Отделна есенно-зимна колекция ще ни предложи дизайнерката на седмицата на модата в Париж. Можем само да се молим да има повече плодовити творци като нея. И повече паметни купони като този.

Купонът с дрескод „black tie” се състоя в събота вечерта, в разгара на седмицата на модата в Лондон, а сред присъстващите забелязахме световни знаменитости като Риана, Бианка Джагър, Марио Тестино и Амбър Валета, Кейт Мос и разбира се, Алекса Чънг.

Последната бе включена в магическото представление, на което Алекса бе „прободена” от три саби.

Цялото шоу, разбира се, бе с комична цел, а след него всички модели на Стела бяха във вихъра на танца с предварително репетирана хореография по масите.

Забелязахме, че гостите и моделите носят новите предложения на дизайнерката за вечерни облекла за есен-зима 2012/2013. Стела решава да изненада почитателите си с две колекции за есен-зима, като специално за да отпразнува завръщането си в Лондон пуска колекция вечерно облекло. Повечето гости и модели носеха новите й творения. Роклите се отличаваха с фин сексапил в дантела и сатен, а основен акцент бе голия гръб - модели сякаш направени за церемонията на Оскарите.

Със сигурност обаче такова представяне във вид на купон ще се помни не по-малко от самата колекция, а ние вече нямаме търпение да зърнем шедьоврите на Стела за зимни облекла при представянето им в Париж.

А ето и няколко снимки oт представенято на колекцията, доказателство за това, че когато около един спектакъл има загъдъчност, мистерия и вип гости, интересът на купувачите става още по-голям:





Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:




 
Още новини от седмицата на модата в Лондон:

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден първи

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден втори


Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

 
Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne есен-зима 2012/13

Директно от Лондон: Пълната колекция на Mulberry есен-зима 2012/13
 

More All fashion