Следва

Най-после! Поглед към цялата колекция на Marni за H&M

McQ Alexander McQueen есен-зима 2012/2013. Готика сред есенни листа

Разбираме защо всяка една колекция изглежда безупречно

All fashion преди 12 години

Подготовката за едно истинско шоу като колекцията на Сара Бъртън за следващата есен, е изпълнена от цяла армия отдадени служители, които изпипват всеки детайл. Разбираме защо всяка една колекция изглежда безупречно. Лично Сара „преглежда” всеки модел с изключително старание и вълнение. Няма място за грешки.

Есенните листа по подиума ни подтикват да се запитаме откъде ли през този зимен сезон са успели да ги намерят?
Но не се съмняваме в професионализма на екипа. Стилистите Роби Спенсър и Камил Никърсън обединяват сили, за да придадат едно цялостно готическо настроение като визия на колекцията. И успяват. Пълна липса на грим и причудливи стегнати прически кореспондират със строгостта на тоалетите.

Тежки палта, каки цветове и черна кожа придаваха онова мистично мрачно внушение, което не би могло да бъде подминато. При мъжката линия видяхме един подчертано милитъри излъчване в широките ревери и двуредно закопчаване на палтата, които толкова напомнят войнишки шинел.

Колкото до дамските предложения, плени ни черно-бялата плетена рокля с пухкава яка, която се отличаваше със зимен финес. Роклите с бродерии и подчертана талия ни напомнят драматичността на Pre-fall 2012 колекцията Alexander McQueen – явно викторианския мотив е станал любим на Бъртън. Обемът с тюл в долната част на поли и рокли се отличаваше със своята приказна невинност сред строгостта на повечето модели от колекцията.

И ако целта на този лейбъл на Сара Бъртън е да бъде по-достъпен за мнозинството, то тя е постигната. С удоволствие бихме включили някое от вълнените палта в ежедневния си гардероб за следващата зима.


Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:




 
Още новини от седмицата на модата в Лондон:

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден първи

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден втори


Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

 
Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne есен-зима 2012/13

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден трети


Директно от Лондон: Пълната колекция на Burberry Prorsum – есен-зима 2012/2013. Хармония в контраст
 
Червеното червило печели точки в Лондон. Пикси Гелдоф, House of Holland, PPQ и Джонатан Сандърс му отдават заслужена почит

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Ден четвърти

 

More All fashion