Следва

В 11.00 часа вратите на H&M ще бъдат отворени в София. Първите петима ще получат ваучери за 200 лева

Най-интересното от мъжката мода в последния ден от седмицата на модата в Лондон есен-зима 2012/13

Като ден, изцяло посветен на мъжката мода, четвъртък бе изпълнен с нестандартни решения и тестостерон...

All fashion преди 12 години

Като ден, изцяло посветен на мъжката мода, четвъртък бе изпълнен с нестандартни решения и тестостерон. Забелязахме, че тесните силуети отстъпват място на свободни, широки кройки – това се вижда при лейбъли като J.W. Anderson и MAN. Дълги туники и напластявания, дори поли върху панталони се открояваха като водещи (J.W.Anderson), а спортния стил преобладаваше.

На няколко места (Martine Rose, J.W.Anderson, James Lang) широко застъпен бе бляскавият оттенък на материите, като палитрата бе в приглушени цветове и това съвсем не ни учудва. Бордо, кафяво и сиво са водещи, а цветни акценти като оранжево и червено бяха по-скоро рядкост, отколкото водеща палитра. Червено забелязахме при Oliver Spencer и E. Tautz, които с елегантните си предложения на сака, костюми и вълнени палта се опитаха да придадат едно по-изискано възприятие за есен 2012 при мъжете.

Открихме каре и геометрични принтове при Christopher Shannon, застъпено присъствие на плетива при James Long – основно пуловери, шалове и жилетки, което дава една приятна доза практичност за следващата есен при мъжете. Топлите пуловери са съчетани с черни кожени панталони, които са основен елемент при колекцията на TOPMAN Design. Кожата присъства при доста от предложенията на британските дизайнери, но вече на доста заден план, главно при аксесоарите.

Като цяло предложенията са свободни, слим фит панталоните изживяват своя залез, а практичното излиза на преден план.

Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:




 
Още новини от седмицата на модата в Лондон:

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден първи

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден втори


Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

 
Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne есен-зима 2012/13

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден трети


Директно от Лондон: Пълната колекция на Burberry Prorsum – есен-зима 2012/2013. Хармония в контраст
 
Червеното червило печели точки в Лондон. Пикси Гелдоф, House of Holland, PPQ и Джонатан Сандърс му отдават заслужена почит

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Ден четвърти

McQ Alexander McQueen есен-зима 2012/2013. Готика сред есенни листа

Саманта Камерън и цялото модно войнство празнуват края на London Fashion Week на Даунинг Стрийт 10. Виж кои са поканените

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Царе на хаоса и принта в последния ден
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.