Следва

Lunchtime shopping: В деним от горе до долу

Британският моден съвет подкрепя млади бижутери в конкурс

Те ще се борят за шанса да създадат една цяла колекция от благородния метал паладий.

All fashion преди 12 години

Като всички жени, и ние се прекланяме пред висококачествени бижута. Затова с удоволствие посрещнахме новината, че Британският моден съвет обръща поглед към талантливите бижутери и спонсорира конкурс, който включва десет от тях. Те ще се борят за шанса да създадат една цяла колекция от благородния метал паладий.

Десетимата щастливци вече са изложили творбите си по време на Лондонската седмица на модата и имат доста разнородни настроения по отношение на ювелирното изкуство.

Например Jordan Askill прибавя едно приятно романтично звучене с изображения на лястовици, а Jo Hayes Ward пък предпочита играта с прозрачност и пластика в пръстените си.




Журито, начело с изтъкнатия бижутер Стивън Уебстър, ще избере победителя, който ще се заиграе със светлия скъпоценен метал в цяла колекция.

Модният съвет в Англия е направил толкова много за младите дизайнери, че не се съмняваме в успеха и на младите бижутери. Можем само да се възхищаваме на способността на британците да подкрепят своите творци и да откриват път на младите към успех и слава.
 

More All fashion