Следва

Какво ще си купи ViewSofia от колекция на Marni за H&M на 8 март

В пастелите на пролетта. На шопинг за най-нежните неща

Започваме с цветно настроение, което да отговаря на разлистените градини и те повеждаме през тренда на пастелните цветове.

Shopping преди 12 години

Завладени от слънчевите сутрини и обнадеждаващото покачване на температурите обръщаме поглед към най-новите пролетни тенденции. Започваме с цветно настроение, което да отговаря на разлистените градини и те повеждаме през тренда на пастелните цветове.

В пролетните колекции на не един или двама дизайнери видяхме резеда, бебешко розово и синьо, нежно жълто и прасковено, които не можем да подминем безучастно. Тези толкова приятни нюанси ни връщат назад към една детска невинност, която всяка жена таи в себе си. Те придават свежо настроение и веднага предизвикват усмивка, независимо дали са във вид на рокля – като при Chanel, Louis Vuitton, Versace и Valentino – или обагрят отделна дреха от тоалета – като моделите на 3.1 Phillip Lim и Jean Paul Gaultier.

Хубавото при тези меки нюанси е, че могат да се съчетават както помежду си, така и с телесни и базови цветове като бяло, черно и сиво. Една фина пролетна рокля в нежни розово или небесно синьо ще се съчетае идеално с кожено яке или тънка жилетка.

На тъмна или почерняла от слънцето кожа прасковено и светло зелено ще стоят неописуемо, затова с удоволствие ги приветстваме в плажния ни гардероб.

Разгледай галерията от предложенията на световните модни брандове и бързо избери своя хитов нюанс или айтем за тази толкова чакана пролет.

Очаквай ни с пълен шопинг по всички пролетни тенденции в следващите няколко седмици.

More Shopping