Следва

Днес си купихме... керамична чаша за капучино по дизайн на Вики Книш

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Колкото и да съжаляваме, че седмицата на модата в Париж приключи, още повече съжаляваме, че не сме във...

All fashion преди 12 години

Отвориха изложба на Louis Vuitton – Marc Jacobs в Париж


Колкото и да съжаляваме, че седмицата на модата в Париж приключи, още повече съжаляваме, че не сме във френската столица, за да се насладим на хитовата изложба на модната къща Louis Vuitton и творенията на дизайнера Марк Джейкъбс в частност.

Експозицията отвори врати миналата седмица и съчетава творбите на един създател на куфари (Луи) и един дизайнер (Марк), но сигурно ще се изумите каква трансформация прави последния в развитието на бранда.

Сигурни сме, че бихме се зашеметили още от първия етаж, където са показани различни видове багажни чанти и сандъци, направени от Луи Витон, а следващото ниво с творения на Джейкъбс – от снимка на голата Вивиън Уестууд до чанти от първата му колекция за лейбъла – ще ни остави безмълвни.




Е, можем да си помечтаем, че до 16 септември, когато изложбата приключва, все ще имаме време да я посетим.

Жан Пол Готие за новата рекламна кампания на Coca-Cola Diet



Докато в момента в модния свят всички се питат какво ще стане с Раф Саймънс и Стефано Пилати, един талантлив дизайнер се забавлява в игра с кукли. Имаме предвид серията от три реклами, в които Жан Пол Готие с удоволствие приема да промотира диетична кола.

Първата от тях - „The Night and Day Serial Designer” превзе публичното пространство навръх женския празник миналата седмица и ни показа не само очарователния френски акцент на Готие, но и как той преобразява една марионетка с неповторимия си стил. Въпреки че не разбрахме връзката на куклата с безалкохолната напитка, все пак ни хареса дяволитата игривост на неуморния творец и комичния талант, който знаехме, че крие в себе си от доста време.

Правнучката на Хемигуей, Дри Хемингуей, прелестна за AY Not Dead Fall 2012



Това е четвъртият пореден сезон, в който прекрасната Дри е лица на аржентинския лейбъл A Y Not Dead. И има защо да залагат на нея - артистична е и има особено седемдесетарско-бохемско очарование, вероятно наследено от майка й - внучката на великия писател Ърнест Хемингуей, модел и модна икона през 70-те. За сезон есен-зима 2012, американската хубавица си партнира с невероятно красивия младеж Джъстин Барнхил. Двамата позират за игривите и пълни с флирт и млада страст стрийт кадри.

Много рок енд рол, много секс - просто жестоки.

Магдалена Фраковяк гола и окъпана в диаманти за VOGUE Paris Март 2012







Гола, красива и окъпана в злато и скъпоценни камъни. Великолепни кадри, способни да те оставят без дъх, без думи и без дрехи.

Сесията тъне в разкош, а ние се наслаждаваме с най-голямо удоволствие на мократа секси коса, леко размазания, но прекрасно съобразен грим, и бижутата, разбира се, покриващи най-еротичните и женствени части.

Всичко това е дело на стилиста Вероник Дидри и на фотографите Клаудия Кнойпфел и Щефан Индлекофер.Съвършена работа, без никакъв проспуск в детайлите.

Якето на Джон Галиано или онова, за което ще си продадем душата



Достатъчно е да го видиш, разходено в Париж по време на Седмицата на модата, за да го пожелаеш, въпреки невъзможността му да го облечеш повече от два пъти. Но дори и в рамка, този уникален моден фетиш си заслужава всички усилия да го притежаваш.

А той е с етикет John Galliano. И го обожаваме!

More All fashion