Следва

51 красиви дами продължават напред в конкурса "Стани най-красивата жена". Гласувай за една от тях

Trend Report: Удобните boyfriend jeans

В този бързоразвиващ се свят границата между мъжко и дамско все повече се размива.
И докато мъжете посягат към козметичната чантичка на жените, последните пък се домогват до гардероба на половинката си.
 

All fashion преди 12 години

В този бързоразвиващ се свят границата между мъжко и дамско все повече се размива.
И докато мъжете посягат към козметичната чантичка на жените, последните пък се домогват до гардероба на половинката си.
Трендът да взимаме назаем дрехи от гаджето продължава с пълна сила и през тази пролет. Джинсите на мъжете са цел номер едно в играта „открадни и премери”.
И нека признаем, дънките на партньора стоят далеч по-готино на дамски силует. Те са неглиже, удобни и много секси.

Преди всичко, носи boyfriend – джинсите с тесен топ, жилетка или блейзър, които да подчертават извивките на тялото. Ако цялостната визия е от широки блуза и дънки, тогава има риск да изглеждаш безформена и дори безлична. Правата кройка е универсална и стои добре на повечето силуети.



Откраднатите от мъжкия гардероб джинси са само акцент в ежедневния тоалет, не трябва да създават у другите впечатление за мъжкарана. Затова най-добре женските позитиви да са подчертани.

Такива са например глезените. Често този тип дънки са носени с навити крачоли малко над глезена или около него, а обувката е предимно на висок ток. Ботушите и кецовете не са за предпочитане при този тип панталони. Нужната доза сексапил е налице и със сандали, пантофки, но най-вече платформи.

В случай че джинсите са в така популярния скъсан вариант (destroyed), тогава нека топът да е изключително изчистен и семпъл – без много цвят, декорации и асиметрия. Нека бижутата са сведени до минимум.

С колан може по подходящ начин да разнообразиш визията на дънките, освен че ще има и практична функция. Най-добре този аксесоар да е дюс, но може и да има капси или други метални орнаменти.

Като цяло boyfriend-джинсите са идеално решение за свободен градски стил, без излишна претенция и заредени с много удобство. Нека вземем пример от Кейти Холмс, Дженифър Анистън и Гуен Стефани и грабнем един чифт за този пролетен тренд.


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.