Следва

Пролет-лято 2012. Тенденция №2: ФЛОРАЛЕН ПРИНТ - Топ дизайнерите

Вече е ясно! Карин Ройтфелд пуска свое списание през Септември

Макар и още без име, или поне не оповестено, списанието отсега буди оправдан интерес в модните среди, предвид биографията на госпожа Карин. 

All fashion преди 12 години

Макар и още без име, или поне не оповестено, списанието отсега буди оправдан интерес в модните среди, предвид биографията на госпожа Карин.

Личното й списание ще излиза два пъти годишно и ще наподобява повече луксозна книга, отколкото типично списание. Пред репортер на WWD, Карин Ройтфелд казва по повода:

"Няма да има "отпред на книгата" /вероятно визирайки десетките рекламни страници в списанията, в които е работила/ и основният фокус ще бъде "мода с много свобода."

Ройтфелд признава, че ще работи по проекта в Ню Йорк, което засилва слуховете, че този й проект е свързан с групата, която стои зад V и Visionaire (Ройтфелд е работила по няколко от техните публикации в последните години и почти през цялото време напоследък се подвизава в техните офиси). Удобството и практичността от цялото това начинание се допълват и от решението й да прекарва по-дълго време в Голямата ябълка, в непосредствена близост до дома на дъщеря си Джулия, която чака бебе съвсем скоро.

Дето се казва, и най-страшните редакторки, дори и да се казват Карин Ройтфелд, понякога стават баби, а това е прекрасно.

Виж още:

Карин Ройтфелд ще става баба
Карин Ройтфелд за V Magazine
Карин Ройтфелд намига за i-D
Абдикиралата Карин Ройтфелд подготвя новата рекламна кампания на Chanel
We love: Бяла дантелена рокля и черни чорапогащи

More All fashion