Следва

Носталгия по Русия в Interview

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Британската модна марка не спира да ни удивява със своите творчески проекти. След като си спечелиха славата на...

All fashion преди 11 години

Кейт Кинг изпада в „Носталгия” за майския брой на Interview Русия

Една невероятно меланхолична, но красива фотосесия, в която между киното и модата има непреодолима любовна страст. За тези удивителни кадри на списание Interview Русия модният редактор Гро Къртис черпи цялото вдъхновение от големия руския режисьор Андрей Тарковски и филма му "Носталгия" от 1984 година, който разказва за тъгата на един творец по родната Русия, макар и тя да е твърде враждебна към гениите в литературата и изкуството тогава.

Призрачното усещане е подсилено от фотографа Арно Фругие, а моделите на Живанши, Шанел и Валентино добавят своето загадъчно великолепие към носталгичната сесия, в която има много от руската мистика, пресъздадена чудесно чрез декорите. Точно както би ги направил Тарковски.

Сесия, която ни оставя без дъх!

Виж я цялата тук>>

„Mulberry” със своята пословична любов към изкуството

Британската модна марка не спира да ни удивява със своите творчески проекти. След като си спечелиха славата на музикални фенове и посветиха своя чанта на певицата Лана Дел Рей, сега добавят художественото изкуство към списъка с интереси.

Брандът ще бъде спонсор на нов панаир по изкуства в Ню Йорк, наречен Freize Art Fair.

От 4 до 7 май ще бъдат представени творби на осем различни артиста, а Mulberry ще предлагат рекламни чанти и листовки, че дори и карта с атракционите на панаира.

Освен всичко друго, модната къща ще подпомогне и представи няколко млади таланти по време на панаира, а на 4 май самата Ана Дел Рей ще бъде водеща на откриването.

Обичаме, когато различните сфери на изкуството се подпомагат взаимно, още повече и когато от всичко това печелят младите таланти.

Лобутен ще създаде пантофката на Пепеляшка



Всички казват, че обувките на Кристиян Лобутен карат жените да се чувстват като принцеси, но на дизайнера му предстои да изживее собствената си приказка след 20-годишна успешна кариера, превърнала обувката в култ.

Френският майстор на обувки със запазена марка - червената подметка, е нает от студио Уолт Дисни, за да създаде стъклената пантофка на Пепеляшка, която ще бъде идентична с тази от анимацията на филмовото студио от 1950 година.

Според нас това ще бъде голям пробив и за двете компании – от една страна Дисни правят своите анимации отново модерни с разпознаваемата от хиляди заклети фенове ярко червена подметка, а от друга - Лобутен ще остане завинаги в сърцата на мечтателките, търсещи своя принц.

Нямаме търпение да видим приказния аксесоар, който, ако бъде пуснат в продажба, вероятно ще изчезне още преди да удари полунощ…

Жан Пол Готие ще бъде част от журито на фестивала в Кан



Тази година звездите трябва да се постараят повече за бляскавия си вид по време на филмовия фестивал в Кан, защото самият Жан Пол Готие ще бъде сред журито, даващо гласа си кой и за какво да вземе приза Златна палма.

Отдавна тръгнаха слухове за неговото звездно участие сред експертите, а и самият той като киноман от дълго време мечтае за подобна чест. Аплодирмае страхотната идея сред филмовте величия в журито да има и дизайнер, който е на гребена на вълната вече три десетилетия. Смятаме, че в едно визуално изкуство като киното, е много важна оценката на този майстор на зрелищата върху модния подиум.

Журито е подбрано от италианския режисьор Нани Морети, който избира по четирима мъже и четири жени, които обаче не е задължително да са във филмовия бизнес, може просто да са фенове на киното, какъвто е и Готие.

В списъка с членовете са още и актьорите Юън Макгрегър и Даян Крюгер, а фестивалът в Кан ще се проведе от 16 до 27 май и със сигурност ще бъде следен и от нас, и не само, с огромен интерес.

Гаджето на Роналдо супер сески за Intimissimi и новия им lookbook




Рускинята Irina Shayk, гаджето на футболиста Кристияно Роналдо, е част от официалните рекламни лица на италианския бранд за бельо Intimissimi, но в последните каталожни кадри е направо необуздано секси, което дължи не само на великолепното си, не твърде слабо тяло и красивите гърди, но и на артистизма и безспорния талант на модел, който притежава.

Освен с красотата си, в модните среди Ирина е прочута и с любовта си към класическата музика и познанията си за творчеството на Бетовен и Моцарт.

Секси, умна и чувствителна - как да не стане  Intimissimi любимото ти бельо. Чакаме бутик и в София, но не се ангажираме с точна дата:)

Виж кадрите тук>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.