Следва

Най-интересното от Австралийската седмица на модата пролет-лято 2012/13

Trend Report: Жълто... Като лимон, като минзухар, като енергия за живот!

И като казваме „жълто” имаме предвид всичките му разновидности – от неоновото, патешкото и яркото до пастелното млечно жълто

All fashion преди 11 години

Един мини тренд завладява съзнанието ни тази пролет (вече категорично лято, макар и не астрономическо) и със сигурност набира все по-голяма сила в модните среди – това е жълтият цвят. И като казваме „жълто” имаме предвид всичките му разновидности – от неоновото, патешкото и яркото до пастелното млечно жълто.
 
Този топъл сезон то може да бъде съчетано както като аксесоар, който привлича цялото внимание, така и като лека лятна рокля, както виждаме в колекциите на Rodarte и Monique Lhuiller.

Харесваме, че е толкова дружелюбен цвят във всеки смисъл – освен че излъчва топлина и смекчава един по-дързък аутфит, той си партнира идеално с други ярки цветове като тюркоаз, фуксия и корал.

Любима комбинация обаче си ни остава съчетанието на слънчевия нюанс с базовите цветове – черно, сиво, бяло, кафяво.

Разбира се, златистите аксесоари са най-добрият приятел на жълтия аутфит, но за една по-ежедневна визия може да добавим и дървени или пластмасови бижута.



Ако си с бледа кожа и скандинавска красота трябва внимателно да подбереш нюанса жълто, за да не се обезличиш, но на мургава кожа стои просто феноменално.

Виждаме модни икони като Анна Дело Русо и Оливия Палермо да посягат към него без колебание в пролетните си визии, а стрийт стайл блогърите просто са полудели по него.

Ние също сме лудо влюбени в жълтото, затова подбрахме за вдъхновение най-красивите стрийт стайл и дизайнерски визии за този сезон в галерията горе. Сега вече няма оправдание да не употребим този красив летен нюанс в делничната визия.
 

More All fashion