Следва

Фестивал на българското кино в Рим

Ивайло Захариев се ожени и замина "под прикритие" в Малта

Ивайло и Миряна си казаха "ДА" пред 120 свидетели и заминаха на романтичната екскурзия е Малта...

People of art преди 11 години

Куката "ожени "агента" Мартин (Ивайло Захариев) пред 120 свидетели.
 

Този уикенд Иво мина под венчило и каза "Да" на своята половинка Миряна. Купонът бил в София, в хотел край "Цариградско шосе". Кумове на младото семейство станаха Иво и Цветелина Орешкови, а самата церемония спази всички изисквания на традицията.


 

Бащата на булката предаде дъщеря си пред олтара, докато тя блестеше в романтична рокля на дизайнера Евгени Петков от лен, шифон и дантела. Три шаферки в светли цветове пък я следваха. За да се спази обичаят Миряна да е с нещо старо, майката на Ивайло подари на снаха си златна монета от 1817 г., която беше пришита към роклята.
 

Първият сватбен танц бе микс от любими на двойката парчета.



 

Сред гостите бяха Ирена Милянкова, Захари Бахаров, Христо Мутафчиев, така и ред други спортисти, артисти, близки и приятели. Само шефът на мафията - Джаро, не успял да присъства на сватбата, тъй като се бил прибрал при семейството си във Франция, където всъщност живее от няколко години.


 

Ивайло и Миряна вече са на меден месец, а  дестинацията на романтичната екскурзия е Малта.

За годежът на младия актьор се заговори още в края на август миналата година, когато той смени статуса си във Facebook от „обвързан” на „сгоден” и публикува снимка, на която се вижда как коленичи и иска ръката на Миряна. Двамата иначе се познават от над две години, когато актьорът работи с наркозависими. На една от сбирките той се среща с любимото си момиче, което като него е силно вярваща. В началото и двамата са просто приятели и чакат нещата да се развият от само себе си. С течение на времето обаче отношенията им се задълбочават и Ивайло и Миряна заживяват под един покрив.  

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра