Следва

Kiss Me in the Rain

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Пролетно-лятната колекция бельо на Стела Маккартни. Малко ретро - много нежна, тя е естествено продължение...

All fashion преди 11 години

Красивото бельо на Stella McCartney

Пролетно-лятната колекция бельо на Стела Маккартни. Малко ретро - много нежна, тя е естествено продължение на главната линия на дизайнера от ready-to-wear този сезон.

Дантела, коприна, бродерии, прозрачност са в основата на една компактна, на красива колекция от комплекти сутиен-бикини, в прелестни вариращи нюансив - от кобалтово синьо да коралово розово, умело заиграни с елетантни и секси същевременно детайли.

Хубава колекция, добра кампания, изобщо - искаме ги. До едно! 









Саша Пивоварова показа първата си майчинска снимка



Поредното красиво бебе се яви на Земята. И не само, ами ни го показа лично красивата му майка. Саша Пивоварова роди първата си дъщеря преди дни и вече я показа, сладка и мъничка, в профила си в Twitter. Освен че е полезен ход за изпреварване на всякакви нахални папараци, този жест на споделяне е повече човешки, мил и жизнеутвърждаващ от всеки друг. Радваме се и честитим малката Миа Изис на майката и таткото и не се съмняваме, че бебето-принцеса е родено под щастлива звезда.

UGG за булки



Понеже цялата минала седмица си мислехме за булки, сватби и младоженци, новината за булченската колекция на прочутата с ботушите, на които ние казваме "самоходки" австралийска фирма, ни дойде точно навреме, за да я включим в 5-те неща, които харесахме в модата през изминалата седмица. 

Бели, но дебели, сладки и момичешко невинни са тези груби ботуши, а ние съзираме в идеята да се омъжиш обута в тях на минус 15 за истиски готина. Все пак, по нашите ширини хваща дълга и дебела зима, а не всички се вричат през лятото и пролетта във вечна вярност. Вместо да обричат младоженките на замръзнали палци, от UGG са спретнали симпатична малка колекция в бяло и бледо розово, с камъни по детайла и мек овчи пух отвътре. 



Ботушките си имат тематични имена: Sparkles I Do! и Bailey I Do! и ние истински им се радваме! 

Колекция на Луиз Грей за Topshop



Topshop спонсорира редица лондонски дизайнер от години, а част от тях гостуват впоследствие с капсулни колекции на британския конфекционен гигант. Сега е ред на младата Луиз Грей да се присъедини към супер успешните млади таланти, които произведоха колекции за английската верига дотук. Припомняме, това се имената на Christopher Kane и Мary Katrantzou - и двамата дизайнери с невероятен търговски и имджов успех.

"Идеята ми бе да направя за момичето на Topshop колекция, която носи младост и забава, подобни на тези, които вече присъстват в собствените ми дрехи и грим", казва Луиз. 

 

Факт е, че тя е първият дизайнер, който ще създаде и колекция грим за веригата. 

Оптичистични дрехи, пълни с цвят, предизвикващи да си смел и усмихнат, когато ги носиш. Ще ги видим в края на автуст, когато ще са по магазините на Топшоп. Съвсем навреме за идния сезон.

Christopher Kane с голяма разпродажба в Лондон. Неоновите клъчове стигат до 70 паунда от 335!!!



И като казахме Кристофър Кейн, за всички онези, които са в Лондон идната седмица или планират път натам, датата 31 май е задължигелна за отбелязване в тефтера.

От 12.30 на обяд до 9 вечерта, младият дизайнер организира разпродажба на някои от култовите си неща от минали колекции на цени от 5 до 100 паунда, което, ако трябва да сме пунктуални, ес около 80% по-ниско от действащите цени.



Обожаваме този тип скъпоценни възможности и определено смятаме, че един щампиран Т-шърт и един неоново ярък клъч от колекцията на Кейн Пролет/Лято 2011 са задължителни. Мястото е The Mercer Street Studios, а по-ранното часово присъствие ще е само от полза.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.