Следва

Една чаша Любов - Художникът Екатерина Лашова за красотата на малките неща

Горещи страсти! Никол Шерцингер и Люис Хамилтън се отдадоха на бурнa любов

Те се опитват да напредват бавно и да не повтарят стари грешки, след като наскоро се събраха отново. Звездите се наслаждават на всеки един момент, в който имат възможност да са заедно...

People of art преди 11 години

Бившата певица от "Pussycat Dolls" Никол Шерцингер и гаджето й пилота Люис Хамилтън се отдадоха на бурни страсти този уикенд, по време на почивката, която си бяха дали на италианската Ривиера. Двамата изглеждаха по-влюбени от всякога и по нищо не личеше, че някога са имали проблеми с връзката си.


Както знаете, двойката имаше серизозни проблеми с връзката си. Люис и Никол дори се разделиха през октомври миналата година, след тригодишна връзка, а като причина за раздялата тогава те посочиха натоварените си графици, които не им позволяват да се виждат често.
 

Само месец след това двамата бяха забелязани да се разхождат прегърнати, а след като бяха засечени и на интимна вечеря на всички им стана ясно, че двамата не са приключили окончателно.
 

С днешна дата Никол и Люис изглежда, че дават всичко от себе си, за да запазят любовта, а източник, близък до двойката казва, че двамата се опитват да напредват бавно и да не повтарят стари грешки. Звездите се опитвали да  се наслаждават на всеки един момент, в който са заедно. 

 


 


 


 


Люис Хамилтън не можеше да спре да се наслаждава на прекрасното си момиче и не я изпускаше от поглед нито за момент. Явно пилотът съвсем беше забравил за петото място, на което завърши на Гран при на Монако, след като приятелката му лично дойде да го утеши.


 

След като Никол и Люис отново се събраха след раздялата им миналата година, много хора не вярваха, че те отново ще могат да имат взаимоотношения от преди и бяха прави... сега те са по-влюбени от всякога и не спира да им личи дори за секунда.
 


 



След романтичното си пътуване до Италия, Никол трябва да се върне  във Великобритания, за да продължи участията си като гост съдия в X Factor.



 

 


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра