Следва

Днес си купихме... Клъч с... коктейли

Сватбената рокля на Анджелина Джоли в точно 20 варианта

Как колегите от американските медии виждат Анджелина като булка, показва галерията горе...

All fashion преди 11 години

Как колегите от американските медии виждат Анджелина като булка, показва галерията горе.

Във визията на журналистите отвъд Океана преимуществено присъстват класически сватбени предложения от класически дизайнери - Marchesa, Oscar De La Renta, Carolina Herrera, Elie Saab и пр., с изключение на по-цветните идеи от Вера Уонг.

От всичко предположено, че ще се види на сватбата, ние сме донякъде съгласни само с идеята за леката и свободна рокля на Ralph Lauren, защото намираме, че приляга много на младия дух и стила на Анджи. А и очакваме известна изненада от дамата на сърцето на Брад Пит и не сме сигурни в съвсем традиционния й избор.

Иначе предложените рокли са предвидими, с много дантела, красиви силуети и напълно в тенденциите. Срещаме както пеплум, така и решения с едно рамо.

При всички положения е супер интересно какво точно ще реши Джоли и дали американските редактори ще се окажат близо до целта в предвижданията си.

А ние пожелаваме на една от най-красивите жени здраве и силна любов, по повод 37-ия й рожден ден вчера.

 

Бел.ред. Ние нямаме никаква заслуга за колажите. Всички те са дело на американски журналисти и редактори. Ние само показваме как сънародниците на Анджи от медийната гилдия си я представят като булка.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.