Следва

Б като Библия, Б като Блог

Близначките Мери Кейт и Ашли Олсън станаха дизайнери на годината

В понеделник вечер близначките, прочули се първоначално с емблематични кино продукции като „Нужни са двама”...

All fashion преди 11 години

В понеделник вечер близначките, прочули се първоначално с емблематични кино продукции като „Нужни са двама” и „Приключения в Ню Йорк”, а после и със активния светски живот, който водят, станаха и дизайнери на годината за 2012-та.

Наградите на Асоциацията на американските дизайнери, ръководена от Даян фон Фюрстенберг, им връчи приза за 2012-та за лейбъла The Row, който Мери и Кейт успешно налагат от 2007-ма.

Облечени в собствените си рокли, т.е по техен дизайн, Ашли - русата, Мери Кейт - червенокосата, 25-годишните близначки изглеждаха прекрасно на червения килим, по който мина цялото дизайнерско войнство, както и шефката на Vogue Ана Уинтур.

Сред наградените от ежегодната CFDA Awards бяха още Рид Кракоф за аксесоарите му, Джони Деп, който спечели приза за модна икона на годината, Джоузеф Алтузара, Филип Лим и Табита Саймънс с отличие за успешни млади дизайнери, а Томи Хилфигър бе награден за цялостния му принос към американскта мода.

Нещата на The Row са много женствени, характерен е с цветовете, които почти винаги са неутрални и кройките - чудесни за фини и елегантни създания като двете му съзидателни опори.

We love: Чудесната работа на Мери-Кейт и Ашли Олсън за собствения им лейбъл The Row

 

 

More All fashion