Следва

Петъчна доза СЕКС: Горещи, голи и известни!

Who is she: 10 любими факта за Уинона Райдър

Все пак това е актрисата, в чиято филмография присъстват филми като...

Други преди 11 години

И този път познахте нашата загадка Who is she?, но нищо чудно, защото все пак това е актрисата, в чиято филмография присъстват филми като “Дракула”, “Къщата на духовете”, “Малки жени”, "Пришълец 4", "Луди години", "Зулендър" и “Есен в Ню Йорк”.
 

Вижте какво още може да не знаете за Уинона Райдър:
 

1. Тя се появява на 29-и октомври 1971 г. в Уинона, Минесота и родителите й, които били хипита, я нарекли на името на родния град.
 

2. Расте в мизерия, нищета и в примитивни условия, дори без електричество до 8-та си годишнина.


3. Правила е опит за самоубийство.


4. Истинското й име не е Уинона Райдър, а Уинона Хоровиц, но взаимства името от Мич Райдър, който е един от любимите музиканти на баща й.
 

5. Ролята й в "Едуард - ножиците" (Edward Scissorhands), в който играе годеницата на Джони Деп, е последното й участие в киното като тинейджърка.

6. През 1993 година младата актриса получава награда "Златен глобус" и е номинирана за "Оскар" за участието си във филма "Невинни години".  

7. Снимала е филми за Тим Бъртън, Копола и Скорсезе, но по-известна става, след като нашумява скандално, заради клептоманските си изцепки.


8. Актрисата е осъдена, спира кариерата си "обмислено" за цели 5 години и оправдава действията си с това, че е била пристрастена към болкоуспокояващи. 

9. Уинона Райдър се ужасява от интернет и от летене.


10. Актрисата е била с Лени Кравиц, Джони Деп и Киано Рийвс. И това ако не е късмет...
 

More Други