Следва

19 юни, вторник

Изпрати ни твоята рецепта за най-готиния летен коктейл. И ще спечелиш точно 501!

Един нов, много летен конкурс ще отбележи края на месец юни във ViewSofia. За да разхладим нагорещената ...

Food преди 11 години

Един нов, много летен конкурс ще отбележи края на месец юни във ViewSofia.

За да разхладим нагорещената работна обстановка, те предизвикваме в изкусително състезание за най-добрия алкохолен или безалкохолен коктейл.

Напиши ни твоята лична експериментаторска рецепта, или такава, която си опитвал, но знаеш точните съставки, за супер свеж, готин и нестандартен летен коктейл (без значение дали е алкохолен или не), който да ни впечатли толкова, че да искаме да го публикуваме на страниците на ViewSofia.

Задачата не е лесна, но е изключително приятна и имаш две седмици време - от днес до 8 юли, неделя, да ни я подготвиш и да ни я изпратиш. Не е задължително, но ако смяташ, че можеш и да визуализираш твоя коктейлен шедьовър, като ни изпратиш и кадър с него, със сигурност ще ни спечелиш за цял един... сезон.


Един ще е победителят в играта ни, но най-добрите коктейли ще бъдат споделени с всички читатели в специална поредица от материали.





Наградата за най-добрия "Барман" е фантастичната книга на издателство "Книгомания" "501 коктейла, които трябва да опитате" - специална селекция от класически и нетрадиционни рецепти с любимите алкохолни и безалкохолни напитки.

Книга, която всеки купонджия трябва да има на видно и лесно място в дома си.


Чакаме те на [email protected], до 8 юли! 
 

More Food