Следва

Приказки от Haute Couture есен-зима 2012/13: Atelier Versace

Коя е най-страхотната визия за плаж, избраха читателите на ViewSofia

За награда на петима от всички коментиращи, оставили и името си под съответната любима визия, осигурихме по...

Fashion преди 11 години

Миналата седмица ти поставихме едно приятно условие да избереш от пет напълно нетрадиционни, но красиви плажни визия една, която е абсолютно твоята, като оставиш положителен коментар под за нея, за да видим коя е най-предпочитаната плажна визия сред читателите на ViewSofia.

В петте поредни дни, от понеделник до петък, ти показвахме как да изглеждаш елегантно, без да личи старание и да залагаш на специални ефекти, на плажа с възможни комбинации и звездни примери как да ги носиш.

Събрахме мненията на всички и с най-много положителни гласа е класическата плажна рокля, със секси бански, точно както го прави Оливия Палермо.

Ето я и нея в галерията горе и как да я постигнем.

За награда на петима от всички коментиращи, оставили и името си под съответната любима визия, осигурихме по един подарък - нов бюти продукт от добрите марки на пазара.

На случен принцип, предварително изтеглени имената, а след това и кой какви подаръци да спечели, ето и петте дами дали своя глас:

1. Лак за нокти Bourjois One Second със силиконова текстура
Милена Кехайова
2. Спирала за обем Rimmel Scandaleyes
Гергана Илиева
3. Пресована пудра от Golden Rose
Иглика Стефанова
4. Най-червеното червено - цветът на Кейт Мос за Rimmel London
Милена Комитова
5. Душ-гел Adidas Fresh
Теодора Борисова

Благодарим на всички за участието, от днес във ViewSofia те очакват и подаръците на месеца, специална месечна селекция с невероятни изненади.
 

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.