Следва

Какво ново - Мадона пуска ексклузивна колекция обувки. От днес!

Гардеробът на Рут Колева и сладките й красиви тайни

Може би за никого не е тайна, че Рут е от любимите ни градски момичета. Тя е певицата, която като на шега...

All fashion преди 11 години

Може би за никого не е тайна, че Рут е от любимите ни градски момичета. Тя е певицата, която като на шега разтърси музикалната сцена у нас и също така с лекота наложи и стила си. Небрежен и малко романтичен той е част от цялото и съдържа онази малка искричка, която наричаме с една дума вдъхновение.

Младата изпълнителка, която има повече от 160 концерта през последните 16 месеца и която някак напук ни доказа, че и смислените хора имат място у нас, и че когато вярваш в това, което правиш и го правиш от сърце, душа и с любов, вариант да не се получи НЯМА, отвори гардероба си за нас. 

А ние не спряхме да питаме:

V.S. Рут, имаш много симпатичен апартамент, кое ти е любимото място у вас?

Рут: Пред компютъра.



V.S. Изглеждаш страхотно в тази секси рокля, това ли е дрехата, която никога не би изоставила?
Рут: Има рокли от клипове, които са ми винаги много сантиментални. Имам и едни кецове, които са много мръсни вече, но също са ми много любими.

V.S. А кога обуваш висок ток?
Рут: Обичам високи обувки, обувам ги на сцена обикновено, защото там те винаги изглеждат много по-яко.



V.S. Коя е най-скъпата ти дреха в емоционален аспект?
Рут: Тази рокля, с която спечелих наградата за "Певица на годината“ на БГ Радио. Тя е на Мистик. Определено се кефя на БГ марки. Другият ми тоалет от БГ радио също ми е много любим и си отива с косата ми. Той е на Адриана Рика (виж в Дизайнери за следене - бел. ред.). Адриана направи и аутфитите към най-новия ми клип “Moving Forward”.


Вляво е роклята, с която Рут печели наградата "Певица на годината", а вдясно роклята от новия клип на певицата


Тези двете рокли са от любимите на Рут. Обича old school настроенито им и графичността на тази вдясно.

Как определяш стила си?

За мен всичко е въпрос на вкус. Нямам точно определен стил.


Зелената рокля е една от най-колоритните, които певицата има. Харесва диско настроението, което тя носи, но въпреки това все още не я е обличала на сцена.

V.S. На какво не може да устои Рут, какво обикновено пазаруваш в несвяст?

Рут: Обувки и разни кухненски прибори и принадлежности. Като цяло обичам много да си купувам неща за кухнята, не толквоа за гардероба. Мразя да пробвам, това ми е много досадно.


Част от обувките на певицата, които обаче, тя носи само на сцената.


"Това са обувките от клипа на „Близо“, но кучето ми ги изяде. Тъжно ми е ,защото все пак това ми е първият клип..." - каза певицата, докато ни показваше колекцията си от обувки.

V. S. Така, както си ни отворила широко вратите на гардероба си, посочи ни любимата си дреха?
Рут: Дънките на Боби (приятелят на Рут). Откраднах му ги. Стоят ми по-добре на мен. С тях съм и в клипа с Оги 23. Определено харесвам стила му.


Рут ни направи импровизиран сет с най-любимите си дрехи в момента. Той включва и дънките на Боби, разбира се.

V.S. Аксесоари?
Рут: Обичам много гривни.


Тези обеци тук са ръчно изработени и нейна приятелка й ги подарява на един от нейните концерти. Останалите неща тя сама си ги е купувала.

V. S. Какво обичаш да ти подаряват?
Рут: Обичам неочакваните подаръци, които наистина ме изненадват. Обичам да ми подаряват и бижута, но много малко хора ми нацелват вкуса.

V. S. Има ли нещо, което никога не би облякла?
Рут:  Нещо, което е обличала Андреа, примерно (смее се).

V. S. Къде можем да те видим да пазаруваш най-често?
Рут:  H&M, определено. Там има всичко и е лесно. Дори и бельо си пазарувам от там.

V. S. А бельото го предпочиташ...?
Рут: Обичам бельото ми да е удобно, но са си призная много ми е трудо да си намирам сутиени. Това може да ми отнеме 3 часа. Или са ми тесни, или са ми малки. Имам тесен гръден кош и по-голям бюст и ми е малко сложно с това.

V. S. А случвало ли ти се е сама да си преправяш дрехи, за да ти стоят по-добре например?
Рут:  Да. Има неща, които съм си оправяла сама. Мога да шия на машина. В Холандия си уших пердетата за апартамента сама.

V. S. Какви чанти носиш?
Рут: Предпочитам големи чанти, такива, в които да ми се побира и лап топа.



V. S. А какво задължиелно имаш в тях?
Рут: Червило, диск, спирала и гланц. 



V. S. Имала ли си проблем с родителите ти относно стилът ти?
Рут: Баща ми постоянно ми обясняваше "какви са тези кецове, ужас...". Майка ми също е доста елегантна жена и татуировките бяха голям проблем при нея, но и двамата свикнаха.

По-интересното е това, че има разлика в стиловете ми на обличане, когато ме е гледала майка ми и когато ме е гледал баща ми. Мама ме обличаше по-момичешки с роклички, корделки... дори ми шиеше някои неща, а баща ми - с гащеризончета и къса коса.


Тук нагледно е показана трансформацията в стила на Рут>>

V. S. Какво обличаш вкъщи?
Рут: Удобни дрехи. Не ме интересува как. Например в Холандия или в САЩ хората са над тези неща, там можеш да наблюдаваш как някое семейство вечеря през прозореца и те изобщо да не се притесняват от това. Може би затова и аз не съм особено предерчива.

V. S. С пижама ли спиш?
Рут: Преди спях с тишъртките на приятелите ми, но сега просто имам няколко стари тениски, които съм си отделила за тази цел.

V. S. Разменяте ли си дрехи с твоите приятелки?
Рут: О, много. Даже сега като се прибирах от Холандия (там Рут учи - бел. ред) взех една блуза и един шал на една приятелка и тя супер много ми се разсърди.

V. S. Представяла ли си си булчинската рокля?
Рут: Няма да се женя! Но ако трябва да съм честна има модели, които ми харесват и бих облякла, ако се наложи. Роклята ще е лека, ще е до земята и ще е без презрамки. Ще е феерична, ще пада свободно и ще има някакви блестящи частички по нея. Малко по-принцеска.

V. S.  А каква беше балната ти рокля?
Рут: Тънка лилава рокля до над коляното с отворен гръб, отворена шия и връзки на MAX Studio. Абсолютно изчистена и много си я харесвам. Бих я облякла отово, ако не я бях съсипала преди това.


"Искам да ви покажа и коженото ми яке, което ми е много любимо. Купила съм си го за 30 евро." - каза певицата, когато я попитахме какво още не сме я накрали да ни изрови от гардероба си.

V. S. Тайните на Рут Колева, за да изглежда винаги в чудесна форма?
Рут: Когато бях малка, майка ми мажеше кожата ми с някакви маски. Тя дори ме е къпала с мляко и явно това има ефект, защото кожата ми е супер чиста и не се нуждае от почти никакви специални грижи сега. До 11-12-годишна и майка ми и баща ми ми слагаха яйце на косата и тя също е доста здрава днес. Освен това е идеално права и не се нуждае от никакви преси и други процедури, за да изглежда добре, което много я щади. Откакто я боядисвам, вече е податлива на обработка, защото преди изобщо не стоеше.

Освен всичко друго и миглите ми са много дълги, но и на тях майка ми им правеше някакви процедури, с които не съм наясно.

Иначе използвам най-обикновена козметика, даже не е прекалено скъпа. Повечето ми неща са на NIVEA.

Виж Рут Колева в SofiaStreetStyle>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.