Следва

Мария Шрайвър на 56. По бански, разбира се!

Звезден отбор за женене!

82 процента от родните волейболни национали са необвързани и свободни...

Други преди 11 години

Някак си съвсем очаквана си беше снощната победа на волейболните ни национали, но съвсем не и в детайлите. Момчетата ни бяха просто непоносимо добри! Каквото и да беше изприказвано за отбора, каквито и да бяха плановете на останалите, които ни поставяха в графата "проблемни, т.е. извън играта", колкото и да им се искаше на други да не стигаме до тук, истината се оказа само една: ние тотално надиграхме Германците! И преди това още който ни падна на тази Олимпиада /е, с кратък отдих в мача с Аржентина/.


Късно снощи волейболистите ни победиха с 3:0 гейма Германия с 25:20, 25:16 в първите два и 25:14 в третия гейм и остраниха немското присъствие от полуфиналите на волейболния турнир на Летните олимпийски игри в Лондон. Безспорен факт, след който ни се прииска да напрегръщаме всичките момчета за късмет и по възможност някои от тях да си приберем и вкъщи. Мигновено след прибирането им тук.

Преоткрихме очарованието на някои от тях, за други пък чак сега се размечтахме, например Тодор Скримов, или невероятния Цветан Соколов, които ни накараха да забравим напълно за Матей Казийски или пък Георги Братоев, който е един от най-добре представящите се волейболисти изобщо. Оказа се обаче, след трескаво проучване в радaкцията, че не всички от този толкова секси и успешен тим са свободни.

Затова се наложи дълбоко да бръкнем из личните си контакти, архиви и спомени, за да можем да сложим чертата и да кажем за кой може и за кой - не, да си мечтаем.

За наше огромно щастие се оказа, че местата, където може да ни се отвори късмета, са доста. Смятайки го процентно, установихме, че е напълно възможно 82 процента от входните врати на родните национали да се окажат широко отворени. Или с други думи, отношението е 14:3 в ущърб на женените, а те са Владимир НиколовТодор Алексиев и Теодор Салпаров.

Така че що се отнася до 
Георги Братоев, Добромир Димитров, Виктор Йосифов, Теодор Тодоров, Николай Николов, Светослав Гоцев, Костадин Гаджанов, Цветан Соколов, Валентин Братоев,  Тодор Скримов, Мартин Божилов, Симеон Александров, Николай Пенчев и Владислав Иванов, момичета, нападайте!

Преди това обаче страховито стискаме палци за утре следобед, когато отбора ни среща Русия, а после... и за финала.


Жоро Братоев


Ники Николов


Тодор Скримов


Теодор Тодоров


Виктор Йосифов


 

More from View Sofia

Да правим секс, или да не правим: дилемата на участниците в Олимпийските игри тази година

Love преди 2 години

Тазгодишните Олимпийски игри, по план миналогодишни, ще се състоят от края на юли до началото на август, на нас ни харесва идеята да говорим за спорт и секс едновременно, та проучихме какви са особеностите на традиционното раздаване на презервативи, което е неизменна част от събитието 

МИНАЛОТО: Всичко за визията на Кейт Мос като олимпийската факла, 2012

Celebrities преди 2 години

Когато Лондон бе домакин на Летните олимпийски игри през 2012 г., британският Vogue посвети юнския си брой на "всичко, което прави Великобритания велика". На корицата е класическата лондонска девойка Кейт Мос, разбира се, уловена от Mert + Marcus в статия, озаглавена "Going for Gold“ и вдъхновена от олимпийския огън, припомняме я, защото ни е тематично

More Други