Следва

Награда #9: Козметични продукти от Bourjois

Седмичен ХОРОСКОП - 27 август - 2 септември

Влагаш много енергия за постигането на материални блага, но това не само че не подобрява положението ти, но не...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Влагаш много енергия за постигането на материални блага, но това не само че не подобрява положението ти, но не ти носи и никакво удовлетворение. Може да те посети усещане за умора и безполезност от предприетите действия. Чувство за изолация и липса на доверие в близките хора ще завладее съзнанието ти. Това е труден период, особено от емоционална гледна точка, тъй като необходимия финансов минимум ще ти бъде осигурен, но възприятието ти на света ще преминава само в негативни краски. Ограничи външното влияние върху себе си и потърси положителните страни в живота си!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В началото на седмицата са възможни проблеми с кожата на ръцете. От топлината и сухия въздух, тя може да загрубее. Опитай с овлажняващ крем, който нанасяй точно преди да излезеш навън. Специални вани за ръце с добавяне на морска сол, зехтин и глицерин ще облекчат положението. Най-добре е да ги правиш преди сън, тогава ефектът ще бъде по-силен. В случая предпазните ръкавици са много важни при изпълнение на домакинските задължения, само не забравяй да използваш подходящ подхранващ крем преди да ги сложиш на ръцете си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Нова тенденция в личния живот - запознанство или подновяване на стари чувства, които обаче могат да доведат до конфликт, защото чувствата може да се разминават с реалността или с твоите вътрешни желания. Това се случва, когато преписваш на твоята половинка неприсъщи за неговия характер качества, такива каквито ти се иска да видиш. И когато маската най-накрая падне оставаш разочарован и започваш да обвиняваш за всичко партньора си, който всъщност е напълно невинен. За да се справиш в тази ситуацията ще ти помогне разумното отношение към чувствата и емоциите.

РАК 22.06 – 23.07

Сега си изправен пред различни недоразумения: в теб ще възникват най-различни мисли, ще подбираш трудно думите си, емоциите ще ти пречат при изразяване на чувствата. За теб това е "мистично време”, когато може да са ти необходими посредници за взаимоотношенията с партньора (в бизнеса или любовта) - например, преводачи. А съвместното наблюдаване на живописен залез може да скъси дистанцията много по-лесно, отколкото словесната комуникация. Този период благоприятства взаимните впечатления: съвместни посещения на музеи и театри, наблюдения на природни явления (дъга, дъжд, изгрев, залез...), разходки в гората и т.н.. Ако прекарваш това време заедно с някой може да преживееш много интересни истории и малки приключения, които ще помниш цял живот.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Възможно е в личните отношения да настъпи съществена промяна. Изведнъж ще оцениш колко обичаш човека, който е до теб. И макар че той не винаги отговаря на критериите ти за идеал, сега това за теб не е важно. Звездите препоръчват да избягваш конфликтите и като цяло по-малко да нервничиш - негативните емоции са способни да се отразят на здравето, да предизвикат колебания в кръвното налягане, мигрена и безсъние. Малките неприятности - това са дреболии, които не заслужават да спираш вниманието си върху тях.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Седмицата за теб ще бъде много успешна, не се колебай и смело се захващай с всякакви задачи, особено такива, които вече си започнал, но не си довел до край. Също и такива, които изискват от теб досетливост и хитрост. В началото на периода ще се чувства много уверено, което ще ти позволи да влияеш на мнението на околните и да формираш тяхната позиция. А в края на седмицата всички твои идеи и планове ще започнат постепенно да се реализират, позволявайки ти активно да се движиш напред към поставената цел.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица трябва да прекараш колкото е възможно по-спокойно, не трябва да се заемаш с допълнителни отговорности, най-добре е да си вземеш почивка. Звездите не изключват появата на главоболие, гадене, невралгия. Това не може да се нарече сериозно заболяване, но ще ти бъде изключително трудно да изпълняваш своите задължения и да се придвижваш на дълги разстояния. Грижата от страна на близките ще облекчи състоянието ти - постарай се да не оставаш сам.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Намираш се в плен на илюзии и трудно ще взимаш решение по кой път да тръгнеш и как да постъпиш. Това е неблагоприятно време за вземане на важни решения. Затова е по-добре да спреш суетата на мислите и да се откажеш от каквато и да е дейност. В момента е нужно просто да „плуваш по течението”, изчаквайки удобен момент, когато съдбата ще нареди всичко по най-добрия начин. Ще дойде такова време, когато ще получиш прозрение и ще можеш да промениш живота си. Най-вероятно това ще се случи към края на седмицата и ще има спонтанен характер.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица обещава да бъде пълна с разнообразни събития, които първо ще те зарадват, след това ще те натъжат, после ще те разочароват и тогава съвсем неочаквано отново ще те развеселят. Сряда е благоприятен ден за срещи и взимане на важни решения. Но в четвъртък по-добре не ревнувай и не изяснявай отношения, бъди сдържан и благоразумен, потърпи поне до петък. Събота е прекрасен ден за срещи и уговорки. В рамките на седемдневния период не трябва да посещаваш солариум и дълго да стоиш на слънце. Ултравиолетовите лъчи няма да ти въздействат добре, кожата ти сега е твърде чувствителна към тях. Ако пребиваването под палещите лъчи на слънцето е необходимо, не забравяй да вземеш предпазни мерки - шапка и крем с най-високото ниво на UV-защита.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Интересни срещи, необичайно запознанство, увлекателно приключение – нещо тази седмица ще ти подари! От теб се изисква - да не се криеш от хората, да не се затваряш между четири стени, да излезеш навън без да чакаш някой да те кани! Веселата нагласа ще ти помогне да поддържаш доброто си самочувствие. Тази седмица се старай да се обличаш по-ярко, използвай козметика и парфюмерия с аромат на цитрусови плодове, слушай динамична музика. Ако обичаш да танцуваш - не забравяй да отидеш на дискотека, а вкъщи също се движи повече. Важното е всичко да правиш с удоволствие. Сега не е нужно да седиш на диета и да се бориш с вредни навици.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Седмица на интуитивно прозрение, нестандартно мислене и владеене на ситуацията. Колкото по-натясно се намираш, колкото повече проблеми имаш и попадаш в нестандартни житейски ситуации, толкова по-успешен ще се окаже изходът от тях. Сънищата ще бъдат пророчески през всичките седем дни. Вярвай в предсказания, амулети, символи и в собствената си интуиция. През този период може да повярваш в необичайните явления, които те заобикалят.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица, ще те съпътстват любов, свобода и разкрепостеност. Смаяй близките си приятели и дори враговете си със своите възвишени чувства, нови тоалети с необичайни за теб цветови решения, нови аромати и нова прическа. Задачата ти тази седмица е да изглеждаш и да се държиш не както винаги, не както са свикнали да те виждат, води борба със собствените си стереотипи! Има голяма вероятност от среща в ресторант или клуб, в театъра или в нов офис, която ще се превърне в главното събитие на седмицата - и за нея трябва да се готвиш от понеделник.

Той е Краля на сърцата ни. И никой никога няма да може да го замести. Твърде гениален, за да доживее спокойни старини, Майкъл Джексън, Джако, си отиде на 50 от силна доза успокоителни, но ако това не се бе случило на 25 юни 2009, на 29 август 2012 щеше да празнува 54-я си рожден ден.

Майкъл обаче ще е винги тук и ще пее: "Billie Jean is not my lover, She's just a girl who claims that I am the one..."

More Astro