Следва

Who is she? Донатела Версаче в 10 любими факта

Какво ново - Том Форд напълно неочаквано стана татко

Шокът на деня? Да, и все пак е нужно да се отбележи, че Том Форд по принцип е известен с извънредната...

All fashion преди 11 години

Една от най-разтърстващите новини в модния свят бе оповестена буквално преди часове и разбуни духовете така, сякаш на Марс освен вода, са открили и водопади. Том Форд има бебе! Анонсът на неочакваното събитие изглежда както го представяме, а бащите/майките са съответно дизайнерът и дългогодишният му партньор Ричард Бъкли. Двамата са заедно от повече от 25 години, бебето е момче, а LOVE Magazine пусна новината в Twitter, секунди след което я подеха всички и света научи, че на 23-и септември в Лос Анджелис се е родил Александър Джон Бъкли Форд.

 

Шокът на деня? Да, и все пак е нужно да се отбележи, че Том Форд по принцип е известен с извънредната дискретност, с която афишира личния си живот. 51-годишният дизайнер често е казвал, че много иска да има дете. "Партньорът ми, Ричард, с когото сме заедно от повече от 24 години, не иска деца. А и аз вече остарявам. Но ако все пак реша да имам дете, никой няма да узнае за това, докато детете не се роди. И никой няма да го види, защото не възнамерявам да го използвам като медийна примамка.", казва Форд преди време пред журналист от New York Magazine. И добавя: "Ако имам дете, вие просто няма да знаете. Може би ще го видите, когато е на 18, но аз пак ще го държа настрана от прожекторите."

Е, значи ще почакаме едно 18 години, докато видим младия Александър на корицата на френския Vogue. Силно любопитно очакване.
 

More All fashion