Следва

Дри Хемингуей в lookbook кадрите за новата линия на Савана Милър

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

За тази чанта се заклеваме, че когато я имаме, ще си я пазим,ще си я пълним със слънцезащита с висок фактор, ще...

All fashion преди 11 години

Савана Милър и Дри Хемингуей - искаме тази колекция

След точно 17 дни доста приятният и все по-силен он-лайн бутик Nelly.com ще стане първият проводник на последната колекция на Савана Милър. Перфектни като цена, дрехите и аксесоарите от ‘Savannah’ наброяват точно 40 артикула, подписани с характерния за сестрите Милър рокендрол и бохемски привкус в стила. Шлифери, джинси, плетива - всичко под 176 паунда.

"За мен беше наистина важно да се вместя в тази ценова категория"
, казва Савана по повод пуска на колекцията. “Много мои приятели загубиха работата си в последните години, много хора действително са затруднени, но все пак искат да са модерни. Това беше, което ме водеше." Доста свежа констатация, особено изречена от дизайнер, нали?






Не стига това, ами изобрът на лице за промоцията е покъртително силен, или поне за нас. Дри Хемингуей е сериозна, но секси и красива в кадрите, оказва се близка приятелка на Савана Милър /покрай работата, по признанието на двете/ и, откровено казано, постига напълно целта - да обобщи колекцията само в няколко кадъра с присъствие, професионализъм и артистизъм. Прекрасно!

Тук са всички снимки от lookbook-a с Дри Хемингуей>>

Елин Клинг - дизайнер и рекламно лице за Guess



Изглежда няма нищо, което все по-прочутата блогърка Елин Клинг да не може да прави. Освен невероятната власт, която има младата дама на модното поприще, тя изглежда покъртително, освен това е кадърна и като дизайнер. Доказва го най-новата колаборация - между най-модно ориентираният бранд на Guess - Marciano - и Елин. Тя е не само лицето за рекламата на поредната секси колекция, но и създателка на моделите. Колекцията се нарича Elin Kling for Marciano и съдържа всичко, необходимо за един раздвижен, модерен, секси гардероб - фина лицева кожа, тесни джинси, минималистични рокли, лъскави аксесоари... Нещата ще са на пазара през втората седмица на Ноември.

За да припомним:
Тя е една от най-оригиналните и важни модни блогъри в момента с блога си Style by Kling.
Редактор и основател на свое списание Style By.
Участник в шведското Dancing With The Stars.
Тя преустановява успешна моделска кариера.
Тя е добър фотограф.

Всички яки мацки в Скандинавия пазаруват от бранд с името Nowhere, чиито дизайни са на Ну Дуонг и ..., да, точно така, Елин Клинг.

Франсоа Пино - мъжкар с бизнес нюх и усет за успех



Франсоа Анри-Пино - шеф на PPR, в чиито активи е и Yves Saint Laurent, даде гласа си в подкрепа на избрания от него нов дизайнер на модната къща и, в противовес на критиката, хареса и подкрепи напълно дебюта на Еди Слиман за модната къща на Парижката седмица на модата.

Виж: Париж в плен на Слиман - Колекция Saint Laurent Paris пролет/лято 2013

“Eди Слиман свърши невероятна работа. Харесах шоуто в Париж страшно много: колекцията Saint Laurent надмина очакванията ми. Модната къща се нуждаеше едновременно от обновяване и връщане към корените, и с Eди, ние определено стъпихме на този път", казва Пино пред WWD. “Абсолютно заставам зад къщата Yves Saint Laurent и всички решения на екипа и артистичния директор и не одобрявам желанието на някой хора да използват името ми, най-малко относно настаняването на този или онзи на първи ред на шоуто", добавя босът, визирайки онлайн разправията между Слиман и критикa от New York Times Кати Хорин, която, отстранена от дефилето, го коментира неодобрително.

Обсесия на седмицата



За тази чанта се заклеваме, че когато я имаме, ще си я пазим,ще си я пълним със слънцезащита с висок фактор, ще си я носим на плаж, няма да се къпем, за да не ни я вземат, и няма да играем на обръч с нея. Това последното е майтап, аксесоар като този е мигновен култ. 

И пак YSL - супер силни на пазара



Да, дори New York times, чиято критичка бе обвинена от Слиман в лично отношение и липса на обективизъм, признават в материал, че неочаквано за "разбирачите" /цитираме: "Не чак грозна, но далеч невдъхновяваща колекция"/, работата на Eди Слиман за Сен Лоран се радва на невероятен търговски успех. 

Грамадните търговци от ранга на Nordstrom, Barneys и Bergdorf Goodman тичат презглава, привлечени като от магия от тъмната, секси естетика на Слиман. Очакват се огромни продажби и независимо, че критиката продължава да пее своята песен, че върху брака на Сен Лоран и Eди Слиман тегне сянката на грешка при избора, самият автор, също както мениджмънтът, не изглежда разколебан нито за момент в правотата на действията си.

И още: Аня Рубик в черната страст на Сен Лоран>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.