Следва

Обаянието на ледените музи, представено от Митко Дамов и Vogue Vision

Double Trouble: Мила Кунис с грим и без

Което не е проблем всъщност, щом актрисата е в мир със себе си и се чувства повече от комфортно да обикаля...

Beauty преди 11 години

Мила Кунис е актриса, рекламно лице на Диор и млада жена, наскоро обявена от списание Esquire за най-сексапилната мацка в света в момента. Тя замени на това място Риана, която оглавяваше класацията миналата година. Именно факта, че за някого тя е най-секси жената на Планетата, е причината, поради която тя е и на корицата на мъжкото списание за Ноември, на която позира силно гримирана и полугола, т.е. само по кожени гащи.

Сега, че Мила е сладка е факт, достоверен точно толкова, колкото и този, че излиза с Аштън Къчър, който пък си е съвсем секси мъж. Но, наистина ли може да се отнесе към най-секси присъствията в света? Обичайно силно соанирана на официалните си прояви, тя често е забелязване в неформална среда, където нищо или почти нищо от звездния й статут или прочути красота плюс сексапил не се забелязват.

Което не е проблем всъщност, щом актрисата е в мир със себе си и се чувства повече от комфортно да обикаля наоколо без следа от грим или старание да е ефектна.







Освен всичко друго, двамата с гаджето й очевидно споделят вкуса към простотата и липсата на излишно престараване, просто защото са известни, и това ги прави хармонични и симпатични.

Вероятно в допълнение на това, Кунис споделя пред Esquire: "Мисля, че съзнателно разделям двата си живота. Обичам това, което правя. Не мога да си представя да правя нещо различно. Но когато свърша работата си, аз приключвам с нея. Мисля, че ако прекаля, ще загубя идеята за това коя съм всъщност. А аз съм това, което са създали родителите ми. Това е истинската ми същност. И аз никога не искам да я загубя. Никога."

В снимките ясно личи разликата между звездния и филмов живот на звездата и обикновения й такъв. Коя да предпочетем все пак?

More Beauty