Следва

Maison Martin Margiela за H&M - МЪЖЕ! И още как!

Животът след 45: Холи Бери - превъзходна на корицата на In Style

Млада, секси, уникална е тази жена в сесията за американското издание на едно от най-предпочитаните модни...

All fashion преди 11 години

Млада, секси, уникална е тази жена в сесията за американското издание на едно от най-предпочитаните модни списания в света In Style.

Броят е ноемврийски, а освен корицата, на 46-годишната звезда е посветена и изключително приятната естетска сесия вътре, придружаваща интервю с нея. Конкретно поводът е предстоящата в края на този месец премиера на новото заглавие с участието на Бери - филмът "Облачен атлас".

Иначе тя е наистина прекрасна с млечната си кожа, късата прическа - нейна запазена марка, черно-бялото внушение на кадрите, което много й отива, превъзходно изиграния образ на черна пантера и прекрасните дрехи, които носи за случая.

Възхита и удоволствие предизвиква гледането на тези снимки. 46 години по всичко личи е една прекрасна възраст.



Какво накратко казва актрисата в интервюто пред американските колеги, четете тук.



За партньора си Оливие Мартинес:
"Това не беше любов от пръв поглед. Чувството у мен растеше постепенно, и така стана много силно. Бракът е едно от нещата, за които обаче не бива да се говори. Никога. Аз съм невероятно романтична натура, и не съм склонна да отдам чувствата си, докато не съм абсолютно сигурна в тях."



За остаряването:
"През цялата ми кариера някой ме съветва какво да правя. Когато се обръщам назад обаче разбирам, че най-важното нещо е да следваш собствения си инстинкт. В началото си мислех, че мнението на околните е меродавно, защото виждат неща, които аз не мога да видя. Постепенно се научих да вярвам на собствената си преценка. Не виждам проблем в годините и не се боря с възрастта. Ценя жените, които ми харесват или са ми харесвали в младостта ми, но не се старая да им подражавам - и това е моят съвет към всички. С годините попадаме в нова фаза от своя живот и трябва да се възползваме от това по най-добрия начин."



За прическата си:
"Смятам, че изглеждам най-добре с къса коса. По-лесно я поддържам, а и ми отива. Жените вярват, че дългите коси са им необходими. Виждам го при дъщеря си. В момента й харесва дълга коса и се старае да я пусне максимално дълга. На нас ни се внушава, че женствеността означава дълга коса още в ранната младост, а аз не смятам, че е така."
 

More from View Sofia

Момичетата на Бонд, Джеймс Бонд: 10-те най-добри модни решения в историята

All fashion преди 2 години

Всички харесваме стила на Бонд, Джеймс е цяло естетическо направление в модерното кино, незавимо дали мислим за класическия костюм от три части в стил Savile Row, проектирани от Антъни Синклер за Шон Конъри, или лъскавия Том Форд, предпочитан от Даниел Крейг. Сега си припомняме нежната страна на стила в поредицата, момичетата на Бонд и хубавото им обличане

More All fashion