Следва

Сочни пържоли на фурна с мед и горчица

22 октомври, понеделник - Виктория Бекъм

Госпожа Бекъм успява да ни изненада приятно за втори път през изминалата седмица - веднъж с появата си в Elle...

All About Life преди 11 години

Госпожа Бекъм успява да ни изненада приятно за втори път през изминалата седмица - веднъж с появата си в Elle, снимана от Карл Лагерфелд, и после с много женствения си петдесетарски стил в този ансамбъл, с който е засечена преди дни.

Пола трапец до под коляното, разбора се - Prada, ток на ниско, но елегантно токче, черен топ с жилетка и чифт черни очила стоят прекрасно на крехката й фигура, нищо, че тотално се разминават с късите поли, гигантските платформи на ток и тесните рокли, с които сме свикнали да я виждаме.

Добър избор и на аксесоари - часовник, гривна - семпли и ненатрапчиви, и чудесна двуцветна чанта.

Косата пък пада свободно, дълга и добре поддържана назад и върху раменете.

Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.