Следва

Дизайнери за следене: Клара Сипкова и нейните стоманени бижута

Животът след 45 - Ясмин ле Бон и безупречната красота

48-годишната манекенка и модел, майка на три деца, изглежда съвършено и по това няма какво да се спори...

All fashion преди 11 години

В редовната ни рубрика Животът след 45 днес вдъхновението осигурява изключителната Ясмин ле Бон.

48-годишната манекенка и модел, майка на три деца, изглежда съвършено и по това няма какво да се спори.
Изумителното в случая е как го постига, така, че кариерата й се простира в повече от 30 години, радва се на прекрасно семейство и деца - 3 момичета, които вече носят дрехите й и успява да изглежда толкова заразяващо прекрасна.

Ясмин има неподражаем стил, тя е една от малкото знаменитости в областта на модата, които почти винаги носят естествена кожа в допълнение към аутфита си. Женствена, секси и и с гена на нуевяхването, наследен вероятно от бащата иранец и майката англичанка, тя е един от най-високо платените модели през 80-те. Все още безкрайно хубава, та продължава да краси корици, да участва в ревюта и дори да ги закрива, като това на френския дизайнер Ролан Муре в неговата Есен/Зима 2012 от кутюр колекция /тогава Ясмин носи фантастична червена рокля, която тежи над 50 килограма/.



В допълнение към безупречния й стил, който няма аналог, защото е много неин, много неповторим, съпругата на Саймън ле Бон от Duran Duran експериментира умело с прическата си, която наскоро много скъси, с грима, с аксесоарите. Кожата й е перфектна, изразът на лицето - на щастлива жена.

Супер, жестоко вдъхновяваща!
48-годишната Ясмин!
 













 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.