Следва

Пълната колекция на Balenciaga пролет-лято 2013

Какво НОВО - Никола Гескиер напуска Balenciaga

Новината, разпространена от WWD, за раздялата между талантливия дизайнер и френската марка идва само месец...

All fashion преди 11 години

Новината, разпространена официално от WWD, за раздялата между талантливия дизайнер и френската марка идва само месец след като Гескиер свърши прекрасна работа за колекция пролет-лято 2013, едно от най-аплодираните изпълнения на модния подиум в Париж и по света, и точно след като Кристен Стюарт, успешна млада звезда с шеметна кариера, стана лице на аромата Florabotanica.

Напускането на Никола Гескиер, който оглавява творческия екип на френската модна къща от времето, когато е едва на 25 години, определено ще сложи край на една изключителна дизайнерска епоха. Превърнал се в спасителя на Баленсиага, Гескиер успява да вдигне до върха имиджа на поверения му лейбъл и именно благодарение на него днес ревютата на бранда са сред най-очакваните по време на седмиците на модата. А да носиш нещо с етикет Balenciaga през последните няколко години бе привилегия и смисъл на мода дори сред най-богатите и известните.

Решението Гескиер взема заради идеята да ръководи собствена марка, а кой ще го наследи е въпросът, който ще си задаваме непрекъснато в следващите няколко месеца.

Виж шоуто на Balenciaga пролет-лято 2013 тук>> 


More All fashion