Следва

Перфектните зимни пантофи

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Забелязваме, че от Галиано в Galliano не е останало нищо друго, освен името, и това безкрайно много ни харесва...

All fashion преди 11 години

БезСтрашният Евън Питърс за ноемврийския Flaunt

Смразяваща и мрачна фотосесия с участието на актьора Еван Питърс пълни страниците на ноемврийския брой на списание Flaunt и ужасно, в буквалния смисъл на тази дума, много ни харесва с провокацията и заиграването с най-големите човешки страхoве - плъховете и самотата.

Звездата от " Зловеща семейна история" е сниман в семпъл декор, но пък със замисъл, достоен за филм на Хичкок, в черно-бели кадри, в които има толкова много художественост, колкото би могло да има в класното европейско кино.

Възхитителното самообладание на Еван пред кошмара на всеки човек, невероятният артистизъм от негова страна и от страна на стилистите, историята, пълна с адски много смисъл, от която се усеща някаква безнадеждна самотност на героя - всичко, всичко е просто прекрасно! 

Виж всички кадри тук>>

Луси Лиу в More Magazine





Едно друго звездно участие отрадна вниманието ни през изминалата седмица - това на актрисата Луси Лиу в списание More, заради елегантното присъствие на азиатското миньонче и великолепното й излъчване на рядко красиво китайско цвете от тези кадри.

Луси, която се прочу с ролята си в “Ангелите на Чарли”, в момента е много актуална с един друг свой образ, този на д-р Уотсън в сериала „Елементарно” - нов проект за Шерлок Холмс. В продукцията на Майкъл Кусет бившият консултант на Скотланд Ярд трябва да напусне Англия, за да реши проблема си с наркотичната зависимост. След като минава курс на лечение в рехабилитационен център в Ню Йорк, Холмс остава да живее в Бруклин заедно с бившия хирург Джоан Уотсън и заедно консултират нюйоркската полиция. Звучи интересно, макар и образът на Холмс и Уотсън да стана твърде популярен през последните две години.



Не знаем как се справя в ролята на женския Уотсън, защото не сме имали удоволствието да гледаме сериала, но във фотосесията за More, озаглавена „Новият век на елегантността", актрисата стои превъзходно, стилизирана красиво от Джони Лихтенщайн в рокли на Michael Kors, Zac Posen и Roberto Сavalli. И точно както са озаглавили идеята си от списанието, Луси е елегантна по един нов, много женствен, но не и изтъркан начин.

Снимките пък са на Емре Гувен.

Виж ги всички тук>>


Рекламната кампания на Galliano есен-зима 2013



Забелязваме, че от Галиано в Galliano не е останало нищо друго, освен името, и това безкрайно много ни харесва. Защото концепцията на новия творчески директор Бил Гейтън, за разлика от тази на бившия дизайнер на Dior Джон Галиано и основател на лейбъла, носещ неговото име, е доста по-изчистена и с ясен таргет - това са млади и модерни хора, които искат в младостта си да изглеждат елегантно. Моделите от колекция есен-зима 2012/13 са перфектно изпълнени откъм силует, кройки и цветове.

На рекламните фотоси пък, заснети в модерно студио, оставено по голи неравни стени и стари, плюс нови мебели (представяме си го някъде в Ню Йорк, Берлин или Париж) позират моделите Ти Огункоя и Мод Велцен, а кадрите са дело на фотографа Себастиян Ким.

Освен контрастиращия чудесно на цветната колекцията индустриален фон, харесваме и професионализма, с който двамата - Ти и Мод, чернокожият и порцелановата блондинка, разиграват взаимоотношенията в една млада модерна и космополитна двойка.

Виж всички кадри тук>>

Прада изработи приложение за Ipad









Модната къща пусна свое собствено приложение за IPad, чийто автор е холивудският художник сценограф, монтажист и сценарист - Джеймс Лим, работил по филма на Джеймс Камерън "Аватар”.

Приложението, наречено "Il Palazzo", може да се закупи от ITunes, a самата му цел е да разходи цялото войнство почитатели на италианската луксозна къща из "двореца" й - централата на Prada, с възможност за разглеждане на всички капсулни колекции, поетапно - първи във виртуалната галерия са изложени очилата от линията Prada Portrait, а през декември се очаква и колекцията бижута Bloom.

Още една прекрасна възможност да се докоснеш, макар и само визуално, до голямата страст, наречена мода. Затова обичаме века на технологиите! 

Грейс Кодингтън на корицата на I-D



Тя, креативната сила на Vogue, магьосницата на модния стайлинг, великолепната Грейс Кодингтън, отговорна за цялата визия на списанието, наричано библия на модата, от корица до корица, харизматична, с очарователната си стопляща сърцата усмивка, с червената си коса и с цялото си достолепие на жена творец е на корицата на зимния брой на списание I-D в култовото синьо палто Celine и излъчва спокойствие, увереност и безпогршен усет за красивото.

И това е напълно достатъчно, за да определем корицата за абсолютно прекрасна!

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.