Следва

Какво ново - Календарът на Pirelli 2013

Какво ново - Кристофър Кейн официално напуска Versace

Тази стъпка е част от напълно новия път, по който поема... 

All fashion преди 11 години

Тази стъпка е част от напълно новия път, по който поема младежката линия Versus, чиито дизайнер беше Кейн от 2009г.

Модната къща планира изцяло да промени марката с нов дигитален подход и да прекрати производството на сезонни колекции. Бъдещите лимитирани модели ще бъдат създавани лично от Донатела Версаче, в сътрудничество с млади дизайнери и таланти от всички сфери на изкуството. Презантация на първото поколение от новата Versus ера ще бъде представена през Март или Април 2013г. в Ню Йорк.

„ Това е изключително вълнуващо развитие за марката и съм щастлива да съм част от такава голяма промяна в правилата на модния свят. Искам да благодаря на Кристофър за неговия принос в развитието на Versus през последните шест сезона, през които имах възмножност да оценя невероятния му талант”, каза Донатела Версаче.



„Сътрудничеството с млади талантливи хора и личното им израстване, което видях и в Кристофър през годините, е едно от най-ценните неща в работата ми. Пожелавам му много успех в развитието на собствената му линия. Той винаги ще има моята пълна подкрепа.”

Партньорството между дизайнера и компанията е прекратено по взаимно съгласие, а спекулациите относно бъдещето на Кейн не са малко. Според някои слухове младият шотландец ще заеме позицията на криейтив директор в Balenciaga, но той потвърди единствено, че ще се отдаде на бъдещето на собствената си линия Christopher Kane.

Виж още по темата:

Кристофър Кейн поема поста на Геские в Balenciaga


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.