Следва

Много цвят и хармония в Kenzo аксесоари есен-зима 2012

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Азиатският модел Сяо Уен Джу е прекрасна в удивително цветната кампанията на Kenzo за колекция аксесоари...

All fashion преди 11 години

Сиена Милър месеци след раждането на корицата на Harpers Bazaar

Нежна и елегантна е корицата на декемврийския брой на Harper's Bazaar UK с великолепната британска актриса Сиена Милър, която за първи път се появява в модно издание няколко месеца след раждането на дъщеричката си Марлоу.

Прекрасно женствена и променена е Сиена в ролята си на безупречна майка, разказвайки с любов за майчинството, добродетелите и щастието в специално интервю за броя, категорична в едно, че би повторила неповторимото усещане от раждането на новия живот. 



Вътре и отвън снимките са на фотографа Дейвид Слипър, а бившата голяма любов на Джъд Лоу, жената, изиграла върховната муза и творец Еди Седжуик въд филма "Factory Girl", която сега е с бащата на детето си и неин годеник Том Стъридж, изглежда по-щастлива и по-красива отвсякога.

Цветна симфния от Kenzo, колекция аксесоари есен-зима 2012/13



Азиатският модел Сяо Уен Джу е лицето на силната кампанията на Kenzo за колекция аксесоари есен-зима 2012/2013. 3D-графика, бунт от цветове и геометрични щампи безпроблемно съжителстват в зареждащите с енергия рекламни визиии, направени от фотографа Фредерик Хейман, а самите аксесоари са истински fashion култ, от който искаме да имаме по нещо в гардероба си. 

Виж всички снимки тук>>

Каролин Мърфи в ролята на Бриджит Бардо за Wall Street Journal



Един от най-високоплатените модели за 2012-та според класацията на списание Форбс - Каролин Мърфи, краси корицата на новия Wall Street Journal. В талантливо направена сесия от черни-бели кадри топ моделът влиза в ролята на вечния моден кумир и абсолютен секс символ на всички времена - Бриджит Бардо.

Харесваме това й превъплъщение, макар и доста повтаряно с годините (в образа на Бардо са влизали и други колежки на Мърфи - Клаудия Шифър, Кармен Електра, Ел Макферсън, Жизел Бюндхен, Линдзи Лоън, Кара Делевин, Кейт Ъптаун), заради новия прочит на иконата, която този път идва не от илюзиите, които подхранва киното, а от реалността - по-точно от бизнес Mеката - Уол Стрийт.

Модерната Бриджит, разпознаваема винаги по емблематичната прическа с обем и извити краища, е все още много секси и недостъпна, с богат и великолепен гардероб, но нейният свят не е артистично-драматичния свят на актьора, а светът на динамиката, лукса и парите.

Красиви кадри, силно присъствие на Каролин Мърфи, страхотна работа на фотографа Даниел Джаксън.

Виж всички снимки тук>>

Наоми и Кейт за Interview Русия



Наоми и Кейт - черната и бялата, съвършеният контраст, две от най-успешните модели на миналото и днес, две жени в жестокия свят на конкуренция за корици и пари, които са близки приятелки, се снимат заедно в прелестна черно-бяла фотосесия на Мерт Алас и Маркус Пиго за руското издание на списание Interview.

Голи или облечени в Gucci, вплетени една в друга или позиращи една до друга, допълвайки се страхотно, стилизирани с шапки с широка периферия или коси силно прибрани назад при Кейт и падащи върху прелестните й гърди - на Наоми, са взривоопасен и респектиращ дует, от който буквално ти пада ченето! 

Виж всички снимки тук>>

Изключителните модели на Givenchy Pre-Fall 2013, колекция МЪЖЕ



Тук са, защото ги искаме - от първия до последния пуловер с щампа, заедно със спортните якета, мантата и странните поли-панталони, кожените гащи, костюмите, ризите, денима... И бихме искали да гледаме мъжете си, облечени в поредното гениално творение на Рикардо Тиши за Givenchy, защото цялата Pre-Fall колекция за сезон 2013, въпреки някои смели идеи, е изумително мъжествена, абсолютно модерна и прекрасно ще стои в прегръдките ни.

Виж всички снимки в галерията тук>>
 

More All fashion