Следва

Йоко Oно за Opening ceremony - FASHIONS FOR MEN 1969-2012

Кейт Босуърт e приказно красива в Коледния Филм на Topshop. ВИДЕО

Кейт Босуърт е лицето и гласът на първата коледна кампания на Topshop. Актрисата изгрява с кратък филм...

All fashion преди 11 години

Кейт Босуърт е лицето и гласът на първата коледна кампания на Topshop. Актрисата изгрява с кратък филм, режисиран от годеника й Майкъл Полиш, в който тя пее празничната песен „Зимна приказка” в едно много Коледно видео. Мини-филмът ще бъде показан на уебсайта на марката, на билбордове и в магазините в цяла Англия.
"Кейт има най-невероятният глас - това е частта, която ще изненада всички", казва творческият директор на Topshop, Кейт Фелън.

Елегантна и приказно красива, Кейт стои на върха на роял, облечена по поръчка в червена блещукаща рокля, която тя създава заедно с екипа на Topshop. Към цялата празничност на тази кино атмосфера, филмът допълнително се нагнетява с Коледна емоция, когато снежинки започват нежно да падат пред очите ни.

"Всички работихме по идеята да празнуваме Коледа, забавлявайки се, и обожаваме енергията на Кейт", заяви Фелън.



"Мисля, че ние се влюбихме, Кейт и Майъл работиха ръка за ръка", допълва Фелън. "Не мисля, че някой друг може да достигне близостта и интимните моменти на Кейт и Майкъл, които работиха ръка за ръка, те имат специална връзка и аз мисля, че това се вижда от филма”. 



Опредлено Полиш и неговото отношение към красивата му годеница са оказали въздействие върху резултата, вижте:


 
Песента в изпълнение на Босуърт се продава в iTunes.
 

More All fashion