Следва

Звездните раздели и разводи на 2012!

Ева Херцигова изненада италианския си мъж с бебе за Коледа

Едно от най-емблематичните руси присъствия на модната сцена в последните две десетилетия чака трето дете...

People of art преди 11 години

Едно от най-емблематичните руси присъствия на модната сцена в последните две десетилетия чака трето дете. Чехкинята Ева Херцигова и партньорът й от 9 години - италианският бизнесмен Грегорио Марсиай - ще станат отново родители през пролетта.

Представител на топ-модела потвърди новината за очаквания трети наследник. Двойката има вече двама сина - през 2007 в Париж се роди Джордж, а през март миналата година в Лондон - Филип.

По думите на самата Херцигова, майчинството за нея е висше благо и тя обича да споделя за това:
"Да бъдеш майка е трудна работа, но е най-хубавото, което някога съм правила. Всеки ден се случва нещо ново.
Джордж е в потресаваща възраст. Влюбен е в учителката си. И вече се интересува какво ще се случи с мен, когато напусне дома ни.













Пита ме така: "Мамо, когато се оженя и напусна нашата къща, за да създам семейство, на теб ще ти бъде ли скучно? Ще бъдеш ли тъжна?"











И все пак, до времето, в което Джордж ще напусне дома на родителите си има много време, така че желаем на Ева лека бременност, а на близките й здраве и късмет!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра