Следва

Супер герои се събират за реге парти

Звездните раздели и разводи на 2012!

Отиващата си вече 2012 се оказа богата на гръмки звездни раздели, слава богу, наред и със звездните сватби и събирания...

People of art преди 11 години


Отиващата си вече 2012 се оказа богата на гръмки звездни раздели, слава богу, наред и със звездните сватби и събирания. Някои от разделите се оказаха изненадващи и то много, други бяха предсказани и дори очаквани.

Кои звездни двойки се разделиха в последните 12 месеца и защо, систематизирахме в този материал. Не е приятно да се разказва за раздели и разводи, но когато фактите говорят, дори и чувствителните натури като нас мълчат.

Кейти Пери и Ръсел Бранд




Най-първи, в самото начало на годината, за раздялата си съобщиха Кейти Пери и Ръсел Бранд. В момента, когато всички слагаха трапезите за новата 2012-а година, Ръсел поднесе на благоверната си "подарък" - молба за развод. Дори и фактът, че Бренд съжали впоследствие за прибързаната постъпка, до разбирателство не се стигна. Бракът на двойката продължи две години.

Хайди Клум и Сийл 



На 22 януари официално обявиха раздялата си Хайди Клум и Сийл. Решението им беше оповестено гръмко и с доста обиди, а делата по развода продължават досега. За разлика от певеца, който не успя да се покаже успокоен и утешен от случилото се, независимо, че мина през няколко красавици, манекенката завъртя любовен роман с бодигарда си и по всичко личи, е щастлива с него. Равносметката: 7 години брак, 3 общи деца и дъщерята на Хайди от Флавио Бриаторе.

Брадли Купър и Зоуи Салдана 



Не успя да просъществува и романът на Брадли Купър и Зоуи Салдана. Страстта им се разгоря по време на снимките на филма "Думи", и макар че нещата изглеждаха сериозни /той дори запозна гаджето с майка си/, всичко приключи за точно три месеца.

Аманда Сейфрид и Джош Хартнет 



Само с месец по-дълго успяха да се харесват Аманда Сейфрид и Джош Хартнет. Тъкмо ги усетиха папараците и те се разделиха. Казват, че инициатор на приключването е Аманда, която се намира по това време в Англия, а Джош - в Ню Йорк. Дали разстоянието или нещо друго се оказва фатално, не знаем, но любовта в този случай продължи 4 месеца.

Адам Ливайн и Анна Вялицина 



Още една красива двойка ще остане в миналото с изтичането на 2012 година. През април се разделиха окончателно Адам Ливайн и Анна Вялицина. Двамата млади се срещнаха на парти на списание Sports Illustrated, на което фронтменът на Maroon 5 гостува като звезда. Почти веднага след раздялата Адам беше забелязан с друг топ-модел, докато рускинята продължава да търси подходящ партньор. Времето заедно: 2 години.

Джени Гарт и Питър Фачинели 



Тази година се разпадна и бракът на Джени Гарт и Питър Фачинели. Актрисата от сериала "Бевърли Хилс 90210" и актьорът се запознават през 1996 година, а пет години по-късно вдигат сватба. Казват, че причина за раздялата е изневяра от страна на Фачинели. Равносметката: 11 години брак. Двамата имат три дъщери.

Кейти Холмс и Том Круз



Най-широко коментираната раздяла се оказа тази на холивудските емблеми Кейти Холмс и Том Круз. Сциентологията не можа да ги обедини достатъчно и актрисата взе решение да си тръгне от любимия, поднасяйки му изненадата точно за 50-годишния юбилей. Като причина бяха изтъкнати "непреодолимите различия", а реалната битка - за момиченцето им Сури и останалите подробности около многото пари, бяха предмет на детайлно обсъждане от всички медии. В крайна сметка: 6 години брак и дъщеря, за която няма вариант да бъде възпитавана от двамата си родители.

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън 



Конкуренция на предната двойка по интереса на публиката може да прави само двойката Кристен Стюарт и Робърт Патинсън. Тяхното разминаване, а после и събиране, се оказаха една от най-дъвканите светски новини през годината. В крайна сметка влюбеният Роб прости на любимата изневярата с женения режисьор Рупърт Сандърс и я прибра обратно в красивата си прегръдка.

Ръсел Кроу и Даниел Спенсър 



Съюзът между Ръсел Кроу и Даниел Спенсър се считаше за един от най-устойчивите в Холивуд, въпреки избухливия характер на Кроу. И въпреки това, тази есен двойката реши да се раздели. Двамата имат двама сина и прекараха заедно девет години.

Джони Деп и Ванеса Паради



През юни, за съжаление, сложиха край на дългогодишното си партньорство едни от най-приятните кино-знаменитости. Джони Деп и Ванеса Паради бяха една от стабилните и харизматични с обичта си двойка, но... Истината е, че слухове за възможна раздяла се чуваха много преди юни, след като актьорите престанаха да се появяват заедно пред публика. Те прекараха цели 14 години един с друг и с двете си деца - Лили-Роуз и Джак.

Дани Де Вито и Ри Перлман



Към услугите на адвокати бяха принудени да прибегнат и Дани Де Вито и съпругата му Ри Перлман. Двамата актьори се запознават през далечната 1971 година, когато едва започват кариерата си в киното. Разводът им, след 30 години брак, не беше допускан от никого. Двойката има три деца.

Леонардо Ди Каприо и Блейк Лайвли

 

Леонардо Ди Каприо
също е в списъка на шумните раздели за годината. Той се раздели с Блейк Лайвли едва десет месеца след събирането им.

Къртни Кокс и Дейвид Аркет



Oфициално се разделиха и Къртни Кокс - Дейвид Аркет. Де факто те решиха да поживеят отделно още през 2010-а, за да дадат шанс на брака си да укрепне. Това не се случи и двойката окончателно обяви развода си. В крайна сметка бракът им продължи 13 години, от него се роди една дъщеря на име Коко.

Мария Шарапова и Саша Вуячич 



В годината, която изпращаме, се състоя още една раздяла, или по-скоро, не се случи едно събиране. Мария Шарапова беше на прага да се омъжи за своя приятел - спортиста Саша Вуячич, който я изчака две години да каже Да. Но, както се случва понякога, за радост или не, сватба няма да има. Официалната причина е натовареният график на двамата и непрекъснатите раздели. И все пак - три години заедно.

Жан-Пол Белмондо и Барбара Гандолфи

  

И съвсем скоро - 79-годишният Жан-Пол Белмондо се раздели с гаджето си - 39-годишната Барбара Гандолфи. Французинът вярваше безрезервно на половинката си в последните четири години, независимо от все по-нарастващите липси от банковата му сметка. В резултат - шумна раздяла и много унищожени нервни клетки.

Ева Лонгория и Едуардо Крус 



На звездата от сериала "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория изобщо не ѝ върви в любовта. След развода с Тони Паркър тя намери утеха в малкия брат на Пенелопе Крус - Едуардо, но и там нещата не се получиха. След 16 месеца заедно и няколко раздели, през юни те окончателно потвърдиха раздялата си.

Вера Уанг и Артър Бекер 



Две седмици преди 23-ия юбилей от венчавката им, край на брака си сложиха кралицата на булчинските рокли Вера Уанг и съпругът й Артър Бекер. Раздялата била по взаимно съгласие и според запознати няма да се отрази на общия им бизнес. Освен него, двамата заедно имат и две деца - Сесилия и Джоузефин.

София Буш и Остин Никълс

 

София Буш и Остин Никълс се запознаха на снимачната площадка на сериала "Трий Хил", пренесоха връзката си и в живота и бяха заедно близо 6 години. Но и тяхната приказка не се оказа с щастлив край.

През изминалата година определено не липсваха скандали, свързани с драматичните раздели на звездите и у нас, затова сме подготвили и втора част на звездните разводи и раздели, посветена специално на родните знаменитости.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра