Следва

Christmas playlist - Празничното парче на Джулиано Амат

Списание Forbes обяви най-влиятелните млади хора за 2012-та

 Списъкът не може да мине и без сестрите Мери-Кейт и Ашли Олсън, които са силно ангажирани с развитието на двете си модни марки- The Row и...

People of art преди 11 години

Ежегодното упоменаване от списание Forbes на най-влиятелните и талантливи хора в областта на модата и изкуството и тази година предизвика достатъчен и оправдан интерес.

Става въпрос за най-обещаващите млади присъствие на фешън сцената, като възрастовото ограничение за попадане в списъка е 30 години.

За 2012 година най-силните млади хора в областта в света според Forbes са: дизайнерът на марката Cushnie et Ochs Карли Кушни, основателят на магазина Nasty Gal София Аморузо, набиращият сила дизайнер Джоузеф Алтузара, дизайнерт и стилист на Lady Gaga Сали Ла Пойнт, както и супер талантливият Педро Лоренцо, който дебютира в Париж преди три години.

В списъка са още сестрите Олсен, които движат собствените си марки The Row и Elizabeth & James и съвсем пресният нов творчески директор на Balenciaga Александър Уонг. От средите на модните блогъри в елитарната редица попада основателката на блога The Man Repeller Леандра Медин.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра