Следва

Красотата на красивото: изваяни линии, къса подстрижка, ярко червило

Лунна диета - Фаза на бързото следновогодишно отслабване

Лунната диета е една от най-популярните диети за бързо, лесно и здравословно отслабване. Тя е течна диета, която се съобразява с фазите на луната..

Body преди 11 години

Лунната диета е една от най-популярните диети за бързо, лесно и здравословно отслабване.
Тя е течна диета, която се съобразява с фазите на луната (новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт) и за да бъде ефективна трябва да се спазва 4 пъти в месеца, всяка седмица по 1 ден. Лунната диета прочиства организма от токсичните вещества попаднали в него и задържаната вода.

Диетата започва при навлизане на Луната в дадена фаза и продължава 24 часа. През това време трябва да пиете големи количества вода – около 3-4 литра, чай – с мед, без захар, плодови или зеленчукови фрешове. Мляко и алкохол не са разрешени.

При стриктното спазване на диетата може да отслабнете с 1 до 3 кг на пълнолуние, а при гладуване по време на четирите фази на луната ще запазите свалените килограми.

През останалото време трябва да се храните балансирано, като внимавате да не прекалявате с храната при нарастваща Луна, а при намаляваща може да се отдавате на някои от хранителните си страсти. Стремете се да се движите активно и да се наспивате.

В случай, че след гладуването ви настъпва “вълчи апетит”, то лунната диета не е подходяща за вашия организъм. Ефектът може да е обратен.

Обещаваме да те подсещаме всяка седмица за настъпващите фази.

Приготви се за 24-часов воден маратон на 5 януари, когато в 5:59:00 започва последната четвърт.

 

More Body