Следва

Еректилна дисфункция и какво значи това?

Фазите на Луната в лунната диета

А ето какво е хубаво да правим през следващите дни.
Датите до 10-ти януари са подходящи за лечебни и антицелутни масажи, почистване на кожата,..

Health преди 11 години

Лунният цикъл започва от новолунието и се състои от четири фази. Първа фаза е малкият сърп, който постепенно се увеличава и преминава във втора фаза, след това в трета и достига до последната, която е известна като пълнолуние. Всяка една от тези фази влияе на физическото и емоционално състоя на хората. Ето защо е важно да следваме всекидневните съвети, които съотвестват с фазите на Луната.

Ние ежеседмично ще ви информираме освен с информация за лунната диета, с датите, които са подходящи за подстригване, епилиране, грижа за градината и други.

А ето какво е хубаво да правим през следващите дни.

Датите до 10-ти януари са подходящи за лечебни и антицелутни масажи, почистване на кожата, премахване на пъпки, акне и брадавици, епилация, засаждане и презасаждане на многогодишни цветя, ремонти и почистване на дома.

Имайте предвид, че на 8-ми и 9-ти януари, белтъчините и плодовете се усвояват лесно, въглехидратите на 6-ти и 7-ми, а мазнините на 4-ти и 5-ти.

На 3-ти, 4-ти или 5-ти боядисайте косата си, а ноктите лакирайте в дните от 3-ти до 7-ми.

Измийте прозорците на 6-ти или 7-ми януари или поработете в градинато като засадите овощни дървета, домати и чушки, листни зеленчуци и зърнени култури.

В момента Луната е намаляваща, т.е. между Пълнолуние и Последна четвърт.


Чети още:

Лунна диета - Фаза на бързото следновогодишно отслабване

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.