Следва

През седмицата ще видим или най-интересното в афиша на града

Луиза Григорова отсвири скандалния Wosh MC

Младата актриса се е разделила с приятеля си Стефан, който е по-известен като Wosh MC или като бившото гадже на Радина Кърджилова, и в момента отново е в търсене на голямата любов...

People of art преди 11 години

Луиза Григорова, която наскоро изгря чисто гола в календара на Ivet Fashion - WET, разкри пред списание Love Style, че отново е сама.

Младата актриса се е разделила с приятеля си Стефан, който е по-известен като Wosh MC или като екс гаджето на Радина Кърджилова, и в момента отново е в търсене на голямата любов.

"Нямам връзка, в момента съм сама. Не сме заедно със Стефан. Разминахме се... даже не знам какво се случи. Ние сме много близки, много се обичаме, така просто се случи." - каза красавицата и отрече да има нов мъж до себе си, с който да е заменила рапъра.

Актрисата призна, че с Радина са в нормални взаимоотношения и нямат скрити кавги по между си заради приключилата й вече връзка със сина на секссимвола от 80-те Иван Иванов. Нормални били взаимоотношенията й и с бившия й Явор Бахаров и с удоволствие би си партнитала отново с него в някои от новите й проекти.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра