Следва

Ново начало: Бритни Спиърс заряза годеника си!

Петте любими парчета на AV (Вяра Атова)

Тя изгря на звездния небосклон като ТВ водеща в City TV и се наложи като една от успешните изпълнителки на родната сцена малко след това...

Music преди 11 години

Вяра Атова с псевдоним ЕйВи (AV) изгря на звездния небосклон като ТВ водеща в City TV и се наложи като една от успешните изпълнителки на родната сцена малко след това.

Признаваме си, че не отразихме подобаващо дебюта й с песента "The One", въпреки че сингълът стигна до четвърта позиция в MTV World Chart Express, но пък няма да излъжем и, че направо ни завъртя главите с второто си парче и видеоклип “Нямам време”, които направи с момчетата от Young BB Young.

Няма да забравим страхотните средиземноморски плажове и романтичните тесни улички от видеото, които и сега силно ни размечтаха за лятото и отклониха вниманието ни от същността, която всъщност е петте любими парчета на красавицата.

Иначе тя се занимава с музика от ранните си детски години. През 2002-ра година започва да учи журналистика и точно по същото време започва работа във вестник "Меридиан Мач". През 2004-та година е открита от Радио Сити и през 2006-та започва да води предаването WebHit - слушателска и зрителска класация. От края на 2008-ма година, тя става водещ и на предаването – City Life, което отразява всички големи събития на територията на странната. 

Пред камерата или зад микрофона Вяра винаги е проявявала огромния си интерес към музикалния свят, затова ни е изключително интересно да чуем парчетата й:

"Ето 5 от любимите ми парчета, като определено има още много... ако решите да правите рубрика за албуми, може би ще е малко по-лесно..."

Etta James - At Last



Eric Benet - Hunger



Beyoncé - Resentment



Alicia Keys - Diary



Alicia Keys ft. Adam Lavinge - Wild Horses




 

More Music