Следва

"Денят отблизо" с Мария с две нови рубрики

Коя от трите актриси се е справила най-добре, гласувай и спечели билети за мюзикъла "Клетниците"

"Клетниците” вече са явление, което тепърва започва да жъне успехи, пристига у нас точно на 1-ви февруари и няма как да не бъде видяно...

Movies & TV преди 11 години

След като световната премиера на КЛЕТНИЦИТЕ се превърна в грандиозно събитие с над 3 000 гости, а само преди дни филмът беше подобаващо отличен на наградите Златен глобус, ние нетърпеливо започнахме да чакаме българската премиера на продукцията.

Без да има нужда от повече обяснения – всичко е ясно. "Клетниците” вече са явление, което тепърва започва да жъне успехи, пристига у нас точно на 1-ви февруари и няма как да не бъде видяно!

И понеже отдавна не е имало голям мюзикъл, който да има силни шансове за отличия в набиращия все по-голяма скорост сезон на награди и церемонии в Меката на киното, но този е един от тези, на които лично ние възлагаме големи надежди, решихме че можем да зарадваме един от нашите редовни читатели с двойна покана за прожекция по избор на филма в България, предоставена от Forum Film.




Условието на играта ни е лесно и бързо изпълнимо.

Показали сме ти три страхотни звездни жени, в случая прекрасните актриси от мюзикъла, и трите перфектни, но ти гласуваш за това коя ти харесва повече - Ан Хатауей, Аманда Сейфрид или Саманта Баркс. Красавиците позират заедно и поотделно на световните премиери на лентата, облечени в красиви тоалети, а от теб се иска да избереш своята фаворитка. Пишеш ни името й в коментарната форма наред с твоето и това е абсолютно всичко, което искаме от теб.

Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип и ще бъдат уведомени с имейл за това на оставения от тях в коментарната форма, а имената им ще бъдат обявени на 25 януари и на страниците на сайта.

Успех!

Билетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за веригите на Cinema City и Арена в периода 9-17 февруари 2013 год. За да получат наградата си, късметиите трябва в тридневен срок да отговорят до имейла, уведомяващ ги за наградата, като посочат в кое кино биха искали да гледат прожекция на филма.
* Победителите ще могат да получат наградите си срещу документ за самоличност на касата на посоченото от тях кино.
* В случай, че участник, спечелил награда от играта, не се свърже с нас в тридневен срок след обявяването му като печеливш, участникът губи правото си да получи наградата.


More Movies & TV